Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les meutes Aka Hounds (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1715 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2024 u 13:33 |
Hvala.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9505 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svideo mi se film uprkos manama, mislim da je bilo prostora za više, bar meni na više mesta u filmu. Meni je ovo krimi drama, radnja se odvija noću što je fino, opis pa ok, sviđa mi se odabir `glumaca`, nisu svi podjedanko dobro odradili posao , ali su dobri. Vidi se uticaj nekih starijih filmova, fina osnova, oko borbe pasa, mada već je uradio jedan kratki film koji može da bude osnova za dat i The Man with a Dog , akcenat je odnosu oca i sina, ljudi sa margine, i tragikomične situacije i `šašavi` likovi , mesta, to putovanje kroz Kazabalanku, itd, da ne dužim.
Ažurirao AlexDeLarge - 10.Srpanj/Jul.2024 u 23:58 |
|
![]() |
|
Vilin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uff! Mene je ovo prilično smorilo. Nije mi "legao" uopšte. Više drama nego triler, radnja ne previše originalna, likovi i život na margini društva, neke scene nevezane za radnju ubačene da pojačaju efekat priče (magarac na putu, klinac pored kombija ...), nešto se htelo uraditi sa odnosom oca i sina ... Mnogo hteli ... Ili ja nisam shvatio poentu, što je vrlo moguće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |