| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les crevettes pailletées (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||||
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les crevettes pailletées (2019)Objavljeno: 28.Svibanj/May.2020 u 00:23 |
|||
|
Prijevod je uradio Zzeky 👍
|
||||
![]() |
||||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2020 u 17:39 |
|||
|
Iz recenzije:
To je znači isto, pa se dade usporediti. Ili to znači da je taj drugi namijenjen ponajprije mentalno retardiranim gledateljima? Pa još:
Šta je tu točno provokativno danas? Oprosti, ali recenzija ti je jako loša. Film nisam gledao pa o njemu baš ne mogu govoriti. Zasad. Možda bude.
Ažurirao JoxerTM - 10.Lipanj/Jun.2020 u 17:58 |
||||
![]() |
||||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2020 u 14:01 |
|||
|
Na kraju ipak pogledao. Za razliku od IgeBive, ja doista ne znam kome je ovaj film namijenjen. Nit je drama, nit je komedija, nit je sportski, nit je... Pa ja stvarno ne znam šta je ovo. Iga kaže provokativan? Da bar! Snimljen je nekakav kvazidokumentaristički bućkuriš koji nit' smrdi nit' miriše. Nastoji se bezuspješno približiti mentalitet grupe u smislu natjecateljskog tima, ubacuje se malo i nebitnih obiteljskih situacija (razvod i kćer, usvojeni blizanci), pa se doda i bespotrebna frka u zahodu, moramo vidjeti i nečiju guzicu jer je valjda u Francuskoj hit tetovaže tamo, pa će se ubaciti i malo jednodnevne "romantike" eto nek se nađe, a sve se utapa u, ja mislim da je pola filma otišlo na to, raznim oblicima partijanja. Umjesto, ako se već radi film o vaterpolu, približiti i napraviti taj sport gledatelju zanimljivim i zabavnim kroz film gdje se može iskoreografirati situacije rijetke u stvarnosti. Par kadrova iz hr gdje fokus nije na ekipi nego na prirodi su možda najbolje scene, na žalost prekratke su da bi se mogle iskoristiti kao turistička razglednica. Osim njih, sve je nekako prokleto prosječno. Film je mediokritet koji ne zna ni sam što želi, dade se pogledati, a potom ćete ga zaboraviti. Odnosno moj je savjet preskočiti i gledati nešto drugo.
|
||||
![]() |
||||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |