| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les choses humaines AKA The Accusation (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les choses humaines AKA The Accusation (2021)Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2022 u 23:27 |
|
Prevod je uradio Umark ⚡
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2022 u 14:56 |
|
Dobar film
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 20:28 |
|
Počeh odavno, i naleteh pa taman da završim. To je bilo valjda kad sam gledao i Sundown (2021), pa sam tu i promenio mišljenje o datom filmu , kad sam jednu promenlkjivu izbacio iz jednačina. U suštini meni ok film. Počinje kao drama, dok se upoznajemo sa likovima i to mi je fino, dok ne preraste u sudsku proceduralnu, gde ima delova koji su mogli kraće i koji su na momente dosadni, ali ima i dobrih rezova. Otvara podosta pitanja, te klase, te društvo, te oko pojedinca i porodice, dalje kultura, oko verskih običaja, vidi se uticaj skandala i #MeToo pokreta ( a i spominje se), onda klasično dva pogleda, pa oko istine, pravo i pravda nije isto, itd. Gluma mi je dobra, ne kod svih podjednako, ali dobra. Od filma `The Cement Garden` uvek volim da vidim Charlotte Gainsbourg , pa da tu je i Mathieu Kassovitz pristojno setih se njegovih dobrih filmova. I glavni likovi su mi dobri , imao sam tu nekih zamerki, ali su nebitne. Koga interesuje drama i suđenje , može pogledati. Hvala za prevod! Ažurirao AlexDeLarge - 09.Prosinac/Dec.2025 u 20:35 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |