| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
lepljenje titlova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
s h o n e
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: lepljenje titlovaObjavljeno: 19.Listopad/Oct.2008 u 14:16 |
|
kako da zalepim titl u film pa da ga imam stalno?
|
|
![]() |
|
rbarron
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2008 u 16:59 |
|
OVAKO.
SKINI VIRTUALDUB LINK: http://prdownloads.sourceforge.net/virtualdub/VirtualDub-1.8.6.zip?download SKINI SUBTITLER FILTER ZA VIRTUALDUB LINK: http://www.afterdawn.com/software/video_software/subtitle_tools/virtualdub_subtitler_plugin.cfm SKINI DIVX LAND MEDIA SUB 2.5 LINK: http://www.divxland.org/files/DivXLand_MediaSub_205.exe KADA SI SKINUO SUBTITLE FAJL U SRT ILI SUB FORMATU OTVORI GA SA DIVX LAND MEDIA SUB-OM I SACUVAJ KAO SSA FAJL. TIME SMO PRIPREMILI TITL ZA LIJEPLJENJE. OTVORI VIRTUALDUB I OTVORI FILM IDI NA VIDEO COMPRESSION I IZABERI DIVX CODEC.(NARAVNO PRIJE SVEGA MORAS IMATI INSTALIRANE KODEKE) YATIM IDI NA VIDEO PA FILTERS PA ADD PA LOAD I PRONADJI SUBTITLER.VDF FILTER I OTVORI GA PA ONDA PRONADJI ONAJ SSA FAJL KOJI SI PRIPREMIO ZA VD.ZATVORI SVE TO I FILE SAVE AS STA GOD ZELIS I TO TI JE TO. MALO JE ZAPETLJANO PA AKO NISI SKONTAO JAVI SE PA CU TI POSLATI KOMPLETAN TUTORIJAL POZDRAV |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2008 u 17:54 |
|
Shone da si malo pogledao po forumu nasao bi
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11455 |
|
|
|
![]() |
|
s h o n e
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2008 u 04:52 |
|
da sam pogledao malo pazljivije verovatno bih nasao ali jbg.hvala puno.ako ti treba rs acc javi se.pomogao si ti meni i ja ci tebi
Ažurirao s h o n e - 20.Listopad/Oct.2008 u 23:30 |
|
![]() |
|
kbdnk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2008 u 20:36 |
|
Ceo dan razbijam glavu sam sebi a uskoro ću početi i ovim mojim iz kuće zbog ovog problema. Nebrojano puta sam pokušao ovo što je objašnjeno na ovoj temi ali i u onom pdf fajlu do kojeg vodi link sa ove teme i sve to džaba. Neće pa neće...ili ja ne znam pa ne znam...
Uspeo sam nekako da pretvorim srt u ssa file ali to je bilo sve. Virtual dub ne pojavljuje u video/filters (avery lee) onaj subtitles koji sam stavio u plugins virtual duba kako je treba i taj problem nikako da rešim. Nisam nešto vešt u ovom i nadam se da sam pogodio pravu temu za ovo i da neće neko od moderatora da me sprži...kao kobasicu... Molim za pomoć jer čekam...nervi su mi na izdisaju... Pozdrav svima |
|
|
Da li bi čovečanstvo opstalo da je sterilnost nasledna bolest
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2008 u 10:13 |
|
Jadnicak mali,daj da ti se pomogne.Skini najnoviji Avi ReComp 1.4.4 , u njemu imas sve opcije koje ti trebaju za avi fajlove kao i lepljenje titla.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |