Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Le Magasin Des Suicides Aka The Suicide Shop (2012) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2014 u 16:51 |
Le Magasin Des Suicides (2012) * The Suicide Shop * ![]() IMDb Režija: Patrice Leconte Scenarij: Patrice Leconte, prema romanu Jeana Teuléa. Žanr: Animacija, Komedija, Muzički Jezik: Francuski Država: Francuska, Kanada, Belgija Trajanje: 79 min Bernard Alane ... Mishima (voice) Isabelle Spade ... Lucrece (voice) Kacey Mottet Klein ... Alan (voice) Isabelle Giami ... Matilyn (voice) Laurent Gendron ... Vincent (voice) Pierre-François Martin-Laval ... Le joli garçon (voice) Eric Métayer ... Le psy / Le SDF (voice) Jacques Mathou ... M. Calmel / M. Dead-For-Two (voice) Urbain Cancelier ... Le gynécologue / Le neurasthénique (voice) Pascal Parmentier ... L'oncle Dom / Le prof de gym (voice) Edouard Prettet ... Le désespéré (voice) Jean-Paul Comart ... Le sauveteur / Lesuicidaire du pont (voice) Annick Alane ... La petite dame âgée / La petite dame 2 (voice) Juliette Poissonnier ... Mme Dead-For-Two / La femme (voice) Philippe du Janerand ... Le type fébrile / Le mari (voice) Film je snimljen prema romanu autora Jeana Teuléa. U jednom gradiću, ljudi su toliko očajni i život im se čini besmislen da su samoubistva postala masovna pojava. Jedini posao koji cvjeta je posao trgovine u kojoj se mogu kupiti najrazličitija sredstva za samoubistvo. Izgledi da će posao vlasnika trgovine kojim se bave već generacijama i dalje cvjetati, pokvari rođenje djeteta u njegovoj obitelji. Naime, dječak Alan je veselo i sretno dijete. Prevod je uradio La Chipacua TITL |
|
![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |