| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Le château de ma mère Aka My Mother's Castle (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Le château de ma mère Aka My Mother's Castle (1990)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2014 u 21:36 |
|
Le château de ma mère (1990) * My Mother's Castle * ![]() IMDb Režija: Yves Robert Scenarij: Jérôme Tonnerre, prema romanu Marcela Pagnola Žanr: Avantura, Biorafija, Komedija Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 98 min Philippe Caubère ... Joseph Pagnol Nathalie Roussel ... Augustine Pagnol Didier Pain ... Oncle Jules Thérèse Liotard ... Tante Rose Julien Ciamaca ... Marcel Pagnol Victorien Delamare ... Paul Pagnol Joris Molinas ... Lili des Bellons Julie Timmerman ... Isabelle Cassignole Paul Crauchet ... Edmond des Papillons Philippe Uchan ... Bouzigue Film je snimljen prema romanu prema romanu Marcela Pagnola. Početkom 20 stoljeća, dječak Marcel i njegov mlađi brat Paul, kojeg često zadirkuje, bezbrižno provode svoje djetinjstvo u Marseillesu uz svoje roditelje brižnu majku Augustine i oca učitelja Josepha. Najveća Marcelova radost je odlazak u kuću za odmor u Provansi, no put nije lak, do kuće treba pješačiti punih pet milja pri čemu će Marcelu i roditeljima stići neočekivana pomoć od bivšeg učenika. Marcelu će po prvi put privući pažnju tajanstvena djevojčica Isabella, koji očaran njome sve više zanemaruje svoju okolinu. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |