Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lawmen: Bass Reeves (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lawmen: Bass Reeves (2023)

Lawmen: Bass Reeves

Lawmen: Bass Reeves (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lawmen: Bass Reeves

Godina:

2023

Žanr:

drama, western

Glavne uloge:

Dennis Quaid
  >  Sherrill Lynn
Donald Sutherland
  >  Judge Parker
Barry Pepper
  >  Esau Pierce
June Christopher
  >  Additional Voices
Bill Dawes
  >  Joshua
Heather Kafka
  >  Florence Hammersley
David Oyelowo
  >  Bass Reeves
Christopher Corson
  >  Bass Reeves Prisoner
David J Burt
  >  U.S. Marshal
Eric Schmidt
  >  Prison Guard
Justin Hurtt-Dunkley
  >  Ike
Grantham Coleman
  >  Edwin Jones
LonHendre Keggins
  >  Townsfolk
Lauren E. Banks
  >  Jennie Reeves
Forrest Goodluck
  >  Billy Crow

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lawmen: Bass Reeves (2023)
    Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2023 u 23:08
Seriju prevode August ✨ i hidden_gem ✨
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2023 u 23:17
Hvala drugari. 
Ovo vidim nije gotovo, tj nisu puštene sve epizode odjednom, te ću ipak morati da sačekam da sve to overim. Zaboravio sam kako to izgleda gledati seriju tokom više sedmica ili pa meseci. Svejedno ste mi lepo ukazali na to da se uopšte pojavilo tih nekoliko epki. Thumbs Up
Na vrh
dzems0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzems0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2023 u 20:08
Crni šerif?? Pa naravno...
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2023 u 21:03
Originalno postovano od strane dzems0 dzems0 piše:

Crni šerif?? Pa naravno...

U pitanju je stvarna ličnost, nije izmišljotina.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2023 u 22:11
BR, nemoj molim te to raditi.
To je tipičan ignorantski tvit od doktora znanosti koji je doktorirao na uglednom sveučilištu fejsbuk d.o.o.
Hejtbuk trolove ne treba hraniti, samo ih ignoriraj pliz.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2023 u 09:10
Ma jel neko poceo da gleda lici li na nesto
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2023 u 09:52
MaWink ja cu isto kao i puppet,nevezano za komentare kad izadje cela serija, pa u cugu.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2023 u 16:53
Gledao sam samo prvu epku. Liči. 
No to je tek uvod, pre nego što će ovaj biti ono što je bio. Sama serija mi nije za gledanje iz sedmice u sedmicu, gde ja znam šta sam maločas video, kakvi tek dani unazad. Kako bilo, nemam šta reći samo na osvnovu ovakve prve, pitko je, svideo mi se ton, šalta se previše da bi se brzinski ispričao taj "pre" period života našega junaka, o čemu bi mogla zasebna serija, no o čoveku od zakona sa njegovim tadašnjim avanturama i nedaćama, gledaćemo vrlo verovatno u nastavku serije. Iliti kraće, rano je suviše da bi se ma šta piskaralo, prognoziralo a kamoli dao kakav šatro sud. Kao da je bitno vako sabjle, pravo je pitanje di naći suve kosti za pasulj, bre ovde se bori za goli život a ljudi ti pokupuju sve kosti pred surlom (nosom, je li) pa ajd ti skuvaj pasulj onako kako dobri bog zapoveda. Kakvi kaubojci i šerifi u devetnaestom veku, daj nekako sa ovim srednjim vekom ovde da izađemo na kraj. LOL

Ažurirao puppet_master - 21.Studeni/Nov.2023 u 17:08
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.