| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Las brujas de Zugarramurdi aka Witching and Bitching (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Las brujas de Zugarramurdi aka Witching and Bitching (2013)Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 12:29 |
Las brujas de Zugarramurdi aka Witching and Bitching (2013)
Još od kako je 1995. skrenuo pozornost na sebe izvrsnim filmom El día de la bestia, španjolski redatelj Álex de la Iglesia, po mnogima španjolski Tarantino i(li) Guy Ritchie, je u veoma kratkom roku postao autor kojeg definitivno valja držati na oku jer nikad se ne zna kad bi nas opet mogao iznenaditi. A iznenadio nas je u još par navrata filmovima kao što su Perdita Durango, 800 balas, (genijalni) Crimen ferpecto,La comunidad, Films to Keep You Awake: The Baby's Room te Balada triste de trompeta. A po svemu sudeći, iznenadit će nas i sa svojim novim filmom, otkačenom crnohumornom akcijskom horor komedijom Las brujas de Zugarramurdi aka Witching and Bitching! Tim više jer po svemu sudeći spomenuti film nudi mnoštvo ludila, Isusa sa puškom, “zombije” (Ok, ne baš zombije, ali nešto takvog tipa), vještice te još mnogo toga. Budžet filma iznosi 6 milijuna €, a u glavnim ulogama se pojavljuju Javier Botet (imali ste ga prilike gledati u filmovima kao što su Mama i [REC]³ Génesis) i Mario Casas (glumio je u izvrsnoj španjolskoj akcijskoj krimi triler drami Grupo 7 aka Unit 7 i popularnoj ljubavnoj drami Tengo ganas de ti aka I Want You), a tu su još i Carmen Maura, Hugo Silva, Carlos Areces, Carolina Bang, te mnogi drugi. Datum španjolske premijere još nije poznat, zna se samo da će to biti u jesen 2013., ali je zato poznat datum ruske premijere koja će se održati 07. studenog 2013. RADNJA Witching and Bitching je priča o dva pljačkaša koji zamaskirani u Isusa i “plastičnog” vojnika opljačkaju banku te se daju u ludi bijeg. Ali umjesto da pobjegnu u Maroko kako su planirali, završe na sjeveru Francuske gdje im luda vještica i njezina horda sljedbenika žele uzeti opljačkani plijen, ali i meso s njihovih kostiju! |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2013 u 12:31 |
|
Jedva čekam!!!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2014 u 14:13 |
|
Prevod je najavio Lepi Dzoni ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2014 u 00:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 00:28 |
|
Auu koji ludacki film. Nisam znao da umeju i Spanjolci da reziraju ovakve filmove xexe. Svideo mi se film od pocetka do kraja. 3u1 Krimic-akcija-horor!
Koja luda crna komedija, ima i smeha i svega. Defintivno zabavan film za opustanje. Nije dosadan ni jednog momenta. Ona plavusa dobra zenska u filmu, Jeste da je negativka ali opasno glumi, svidela mi se
![]() |
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 07:56 |
|
Apsolutno se slažem sa filips88, fenomenalno zabavan film i za one koji nisu ljubitelji ovog žanra. Svaka čast.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 20:23 |
|
Filipova i Vilinova preporuka su dovoljan razlog da pogledam film za koji odavno znam ali nisam stigao da nga pogledam.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 21:15 |
|
Da i meni se svideo, zanimljiv i otkacen.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2022 u 23:23 |
|
Izdrzao sam 15 minuta ove za moje kriterijume i ukus izforsirane neduhovite budalastine. Reditelj hocu po svaku cenu da bude originalan. To mu je boljka i u nekim drugim njegovim filmovima. Za mene nema nikavu vrednost ovaj film....
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2022 u 17:20 |
|
Nisam ovo za Pi razumeo. Nisam stigao jos da pogledam film.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2022 u 20:23 |
|
Mislim da ti pokušava sugerirati: https://ba.titlovi.com/filmovi/pi-2997773/ |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2022 u 21:28 |
|
Shvatio sam naknadno. Skinuo sam film i gledam ga na ovom odmoru.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 08:41 |
|
Da, nego sam hteo da ažuriram poruku i obrisao. Rekoh meni se svideo dati film, malo se našalio za film Pi, i podsetila me dva ruska na forumu, i priča o prosveti na Uchilka i slovački Ucitelka https://www.imdb.com/title/tt5061162/?ref_=nm_flmg_act_17, a onda se setih da pogledam oko onog dal beše češki o vozu, satira, crnohumorna komedija , bio je pod najgledaniji ove ili ovog , a misli usmerene ka francuskom grafičkom romanu Le Transperceneige (posle serija i film Snowpiercer) i poljskom filmu Przypadek, i našao sam ga Mimorádná událost.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |