| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Landman (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jocoiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Celje Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Landman (2024)Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2024 u 19:09 |
|
Taylor Sheridan-Billy Bob Thornton ODLIČNO
|
|
![]() |
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 21:04 |
|
Neki link u pp za verziju koja odgovara ovim titlovima, ili neka verzija u z264 encodu, ovo hevc mevc me malo smara , a i nemamo mogucnosti da to gledamo, skidam ali konvertujem u x264 pa tek onda gledamo, inace gledamo na tvu .....
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 21:19 |
|
Americki Gaga Antonijevic - Seridan sve manje i manje postuje publiku. Stancuje li stancuje serije a svaka je losija od prethodne.
U nedostatku dobre price ubacuje sve zivo. Te kartel, te nesrece, te vojska... A najvise je pokusao da proda onaj bas truleks fazon sa dve plavuse koje vrte guzicama u svakoj epizodi, setaju u gacama i sl. Dobro, povremeno im doda pomoc u vidu drugih polugolih. Ne mogu jadne same da iznesu celu seriju. Sve u svemu. jedno veliko nista. Ocena 4
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 01:09 |
|
Gaga Antonijević je snimio jedan sjajan film doduše. 😌 U šta god se potom pretvorio, cenim makar taj film.
Meni se ovo dovoljno dopada zapravo. Billy Bob je kao i uvek sjajan, neka i u za njega tipskoj ulozi, količina cinizma njegovih dijaloga mi neizbežno mami osmeh, pa ma koliko me (užasno mnogo) ne zanimao čitav taj svet naftaša. Uopšte ta njegova porodica je sačuvajbože cirkus, interakcija me pre podseća na početkom osamdesetih još mlađani par Pavić (relacija tipa Nikola Simić - Dravić - Sabljić u "Laf u srcu") negoli na Antonijevića, mada razumem da to nije ni bio kontekst komparacije. Samo eto bliže današnjici. Ne nužno realistično, koliko zabavno. Ima i dobru podršku u Ali Larter, u koju sam bio zaljubljen pre nekih 15-20 godina, pa mi ju je lepo videti, neka i u bikiniju, grešna mi duša, no nije, rekoh, ičije telo tu ono što mi ovu seriju čini zabavnom. Za ostalo... meh, to je lepo primetio klass, farsa sa kartelom i čudima. Sa Yellowstone i tim njegovim varijacijama nisam izdržao, neka su i ok, nisam mogao duže ostati u tom svetu, začudo ovo možda izguram do kraja sezone, malo mi je ostalo. Sheridana pa cenim zbog Hell or High Water, piše opako dobro onda kada ne štancuje. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 14:16 |
|
Stigao sam do devete, od deset, epizoda, tu mi je uveliko pažnja otišla dođavola 😂 ne nužno jer je išta postalo pa naopako za mene u samoj seriji, nego me zbilja ne zanima kako će se šta već zaokružiti, pa tek da eto kažem da sam odgledao 90ak % sezone, da ne bude da su mi doživljaj ili pa sud konačni. Mahom mi je prijala serija, rekoh zašto, blesave porodične situacije i drame, svakako dragi i ovde dobri glumci, dok mi je čitav njihov "naftaški" svet pa dalek i nisam mogao ostati dugo, eto do kraja, u njemu. 😊
|
|
![]() |
|
merl!nka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2025 u 12:18 |
|
Zabavno ,nepretenciozno ....ako je netko očekivao Rat i mir u Teksasu sry. 4/5
|
|
![]() |
|
vlajkson
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2018 Lokacija: bgd Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2026 u 16:13 |
|
dobra je serija, onaj mali zgoljavko smara, za malo da odustanem od serije zbog njega
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |