Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Landman (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Landman (2024)

Landman

Landman (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zemljoposednici

Godina:

2024

Žanr:

drama

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Demi Moore
  >  Cami
Sam Elliott
  >  T.L.
Andy Garcia
  >  Gallino
Billy Bob Thornton
  >  Tommy Norris
Robyn Lively
  >  Ellie
Ali Larter
  >  Angela
Ben Browder
  >  Colonel Ivey
K.C. Clyde
  >  Barney
Mark Collie
  >  Sheriff Walt Joeberg
Colm Feore
  >  Nathan
Jon Hamm
  >  Monty Miller
Rosemary Dominguez
  >  Isabel
J.J Thompson
  >  Jiminez Crew
J.R. Villarreal
  >  Manuel
Dougie Hall
  >  Russ 'King' Fisher

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Landman (2024)
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2024 u 19:09
Taylor Sheridan-Billy Bob Thornton ODLIČNO
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 21:04
Neki link u pp za verziju koja odgovara ovim titlovima, ili neka verzija u z264 encodu, ovo hevc mevc me malo smara , a i nemamo mogucnosti da to gledamo, skidam ali konvertujem u x264 pa tek onda gledamo, inace gledamo na tvu .....
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 21:19
Americki Gaga Antonijevic - Seridan sve manje i manje postuje publiku. Stancuje li stancuje serije a svaka je losija od prethodne. 

U nedostatku dobre price ubacuje sve zivo. Te kartel, te nesrece, te vojska... 

A najvise je pokusao da proda onaj bas truleks fazon sa dve plavuse koje vrte guzicama u svakoj epizodi, setaju u gacama i sl. 

Dobro, povremeno im doda pomoc u vidu drugih polugolih. Ne mogu jadne same da iznesu celu seriju.

Sve u svemu. jedno veliko nista. Ocena 4
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 01:09
Gaga Antonijević je snimio jedan sjajan film doduše. 😌 U šta god se potom pretvorio, cenim makar taj film.

Meni se ovo dovoljno dopada zapravo. Billy Bob je kao i uvek sjajan, neka i u za njega tipskoj ulozi, količina cinizma njegovih dijaloga mi neizbežno mami osmeh, pa ma koliko me (užasno mnogo) ne zanimao čitav taj svet naftaša. Uopšte ta njegova porodica je sačuvajbože cirkus, interakcija me pre podseća na početkom osamdesetih još mlađani par Pavić (relacija tipa Nikola Simić - Dravić - Sabljić u "Laf u srcu") negoli na Antonijevića, mada razumem da to nije ni bio kontekst komparacije. Samo eto bliže današnjici. Ne nužno realistično, koliko zabavno. Ima i dobru podršku u Ali Larter, u koju sam bio zaljubljen pre nekih 15-20 godina, pa mi ju je lepo videti, neka i u bikiniju, grešna mi duša, no nije, rekoh, ičije telo tu ono što mi ovu seriju čini zabavnom.

Za ostalo... meh, to je lepo primetio klass, farsa sa kartelom i čudima.
Sa Yellowstone i tim njegovim varijacijama nisam izdržao, neka su i ok, nisam mogao duže ostati u tom svetu, začudo ovo možda izguram do kraja sezone, malo mi je ostalo. Sheridana pa cenim zbog Hell or High Water, piše opako dobro onda kada ne štancuje.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 14:16
Stigao sam do devete, od deset, epizoda, tu mi je uveliko pažnja otišla dođavola 😂 ne nužno jer je išta postalo pa naopako za mene u samoj seriji, nego me zbilja ne zanima kako će se šta već zaokružiti, pa tek da eto kažem da sam odgledao 90ak % sezone, da ne bude da su mi doživljaj ili pa sud konačni. Mahom mi je prijala serija, rekoh zašto, blesave porodične situacije i drame, svakako dragi i ovde dobri glumci, dok mi je čitav njihov "naftaški" svet pa dalek i nisam mogao ostati dugo, eto do kraja, u njemu. 😊
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2025 u 12:18
Zabavno ,nepretenciozno ....ako je netko očekivao Rat i mir u Teksasu sry. 4/5
Na vrh
vlajkson View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlajkson Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2026 u 16:13
dobra je serija, onaj mali zgoljavko smara, za malo da odustanem od serije zbog njega
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.