Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - La violetera (1958)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

La violetera (1958)

La violetera

La violetera (1959)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1959

Žanr:

drama, ljubavni, glazbeni

Trajanje:

108 min

Režija:

Luis César Amadori

Scenarij:

Jesús María de Arozamena
, André Tabet
, Manuel Villegas López

Glavne uloge:

Tomás Blanco
  >  Alfonso
Julia Delgado Caro
  >  Isabel
Charles Fawcett
  >  Extranjero
Félix Fernández
  >  Dueño local
Aurora García Alonso
  >  (as Aurora Gª Alonso)
Julio Goróstegui
  >  Excelencia
Sara Montiel
  >  Soledad Moreno
Robert Pizani
  >  Maestro
Pastor Serrador
  >  Carlos
Tony Soler
  >  Lola
Blanca Suárez
  >  Singer 'Venga alegría'
Laura Valenzuela
  >  Chica con el Maestro
Raf Vallone
  >  Fernando
Frank Villard
  >  Henri Barnard

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: La violetera (1958)
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2014 u 16:47
La violetera (1958)

IMDb

Žanr: Drama, Romansa
Trajanje: 108 min
Država: Španija, Italija
Jezik: Španski, Francuski

Režija: Luis César Amadori
Scenario: Jesús María de Arozamena

Uloge:

Sara Montiel ... Soledad Moreno
Raf Vallone ... Fernando
Frank Villard ... Henri Barnard
Tomás Blanco ... Alfonso

Na dočeku nove godine 1899, Soledad, prodaje ljubičice u prometnoj ulici u Madridu kad upoznaje plemića Fernanda.
Par se zaljubljuje, no njihovo različito socijalno poreklo ugrožava njihov odnos. Fernando je pod stalnim pritiskom svog
starijeg
brata Alfonsa, koji ga podseća na njegove dužnosti, uključujući njegovu obavezu  prema grofici Magdalenai.
Bez obzira na sve društvene konvencije i scandalizing visokog društva, Fernando obezbeđuje za Soledad raskošan
stan i najavljuje planove za njihov brak. Alfonso biva ubijen u dvoboju pokušavajući da spasi čast porodice. Skrušeni
Fernando se oseća krivim za smrt svoga brata, odluči da prekine sa tom aferom. Slomljenog srca, Soledad beži i peva
za život u salonu Bolero. Tamo je upoznaje Andre, francuski promoter koji joj nudi da postane pevačka zvezda.
U međuvremenu, Fernando shvati da ne može živeti bez Soledad i pokušava da je pronađe, ali ...

I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2017 u 18:26
Film koji je moja majka volela, mislim da je to jedan od prvih filmova koje sam gledao u bioskopu, u Kinoteci, kao i "Jedan dan života" ubrzo potom. Smile Ne sećam ga se, uopšte, naravno, bilo je to mnogo pre nego što sam krenuo u školu uopšte, no video sam temu, mogao bih da ga ponovim. Smile

Hvala na podsećanju. Smile
Na vrh
nikmane37 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikmane37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2026 u 16:14
Ovo je jedan od omiljenih filmova moje majke. Kupio bih dv ili blurej pa me zanima da li i kako mogu da iskoristim prevod-e. Hvala puno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.