| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La tête haute Aka Standing Tall (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La tête haute Aka Standing Tall (2015)Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2016 u 22:47 |
|
La tête haute Aka Standing Tall (2015) ![]() Režija: Emmanuelle Bercot Scenarij: Emmanuelle Bercot, Marcia Romano Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 120 min Catherine Deneuve ... La juge des enfants Florence Blaque Rod Paradot ... Malony Ferrandot Benoît Magimel ... Yann Sara Forestier ... Séverine Ferrandot Diane Rouxel ... Tess Elisabeth Mazev ... Claudine Anne Suarez ... La directrice du CEF Christophe Meynet ... Maître Robin Malonyja je majka napustila kada mu je bilo šest godina i od tada je redovan gost na sudu za maloljetnike. Njegov slučaj prate sutkinja na sudu za maloljetne Florence koja je pred penzijom i Yann, socijalni radnik koji je također imao teško djetinjstvo. Kada Malonya pošalju u strožu ustanovu upozna Tess, mladu djevojku zbog koje shvati da ima razlog za nadu. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2018 u 13:05 |
|
O neprilagođenim tinejdžerima i borbi socijalnih i pravosudnih institiucija da ih ne prepuste slučaju. Dobar film, mada se meni na tu temu više sviđa Dolanova "Mommy".
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2026 u 14:05 |
|
Dobar je to film. I uvek je lepo videti glumačku legendu poput Ketrin Denev u ozbiljnim projektima.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |