| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La tête de maman Aka In Mom's Head (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La tête de maman Aka In Mom's Head (2007)Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2013 u 23:06 |
|
La tête de maman (2007) * In Mom's Head * ![]() IMDb Režija: Carine Tardieu Scenarij: Michel Leclerc, Carine Tardieu Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 95 min Karin Viard ... Juliette 'Juju' Gotchac Chloé Coulloud ... Lucille 'Lulu' Gotchac Kad Merad ... Jacques Charlot Pascal Elbé ... Antoine Gotchac Jane Birkin ... Jane Sarah Cohen-Hadria ... Clara Arthur Ligerot ... Simon Suzy Falk ... Mamie Jérôme Kircher ... Frédéric 'Fred' Pénéard Nanou Garcia ... Louisa Danielle Hugues ... L'herboriste Lulu ima 15 godina i živi sa roditeljima u idiličnom selu u Francuskoj. Njena majka je godinama u depresiji. Kako polako zalazi u svet odraslih, Lulu želi da majku oslobodi bolesti. Jednom prilikom ona se spotakne na staru sliku, na kojoj je njena majka, a posledica je potpuno neočekivana pojavljuje se pravi tigar. Lulu shvata da je to početak dešavanja neverovatnih stvari. Prevod je uradila primavera TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |