| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La Terre Outragée Aka Land Of Oblivion (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La Terre Outragée Aka Land Of Oblivion (2011)Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2014 u 21:51 |
|
La Terre Outragée (2011) * Land Of Oblivion * ![]() IMDb Režija: Michale Boganim Scenarij: Antoine Lacomblez, Anne Weil Žanr: Drama Jezik: Francuski, Ukrajinski, Ruski Država: Francuska, Ukrajina, Poljska, Njemačka Trajanje: 108 min Olga Kurylenko ... Anya Andrzej Chyra ... Alexei Ilya Iosifov ... Valery - aged 16 Sergey Strelnikov ... Dmitri Vyacheslav Slanko ... Nikolay Nicolas Wanczycki ... Patrick Nikita Emshanov ... Piotr Tatyana Rasskazova ... Anya's mother Julia Artamonov ... Karine 26. aprila 1989. g. na dan kada se U Černobilu dogodila nuklearna katastrofa, Anya se udaje. Deset godina kasnije, Anya je udovica i radi kao turistički vodič u 'Zoni katastrofe', te je razapeta između dva ljubavnika, od kojih jedan želi da se presele u Pariz. Uz Anynu priču pratimo i priče tinejdžera koji još uvijek traži svog oca, fizičara koji se vrati u uništenu nuklearku i starca koji odbija napustiti svoje imanje i turistima koje Anya dovede stalno nudi jabuke iz svoje bašte. NAGRADE: Film je dobitnik 1 nagrade i 12 nominacija Prevod je uradio: jovandekab TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |