Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - La ragazza del lago AKA The Girl by the Lake (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

La ragazza del lago AKA The Girl by the Lake (2007)

La ragazza del lago

La ragazza del lago (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2007

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

95 min

Režija:

Andrea Molaioli

Scenarij:

Karin Fossum
, Sandro Petraglia
, Ludovica Rampoldi

Glavne uloge:

Valeria Golino
  >  Chiara Canali
Omero Antonutti
  >  Padre di Mario
Marco Baliani
  >  Nadal
Anna Bonaiuto
  >  Moglie di Sanzio
Sara D'Amario
  >  Dott.ssa Giani
Denis Fasolo
  >  Roberto
Fabrizio Gifuni
  >  Corrado Canali
Nello Mascia
  >  Alfredo
Toni Servillo
  >  Commissario Sanzio
Fausto Maria Sciarappa
  >  Ispettore Lorenzo Siboldi
Camillo Acanfora
  >  Mario
Giulia Michelini
  >  Francesca
Heidi Caldart
  >  Silvia Nadal
Nicole Perrone
  >  Marta
Alessia Piovan
  >  Anna Nadal

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: La ragazza del lago AKA The Girl by the Lake (2007)
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 23:23

La ragazza del lago (2007)

- Djevojka s jezera -
                                                   - The Girl by the Lake -

http://www.imdb.com/title/tt0770829/

Režija: Andrea Molaioli
Scenarij: Sandro Petraglia
po romanu Karin Fossum
Žanr: Misterij, Triler
Država: Italija
Jezik: Italija
Trajanje: 95 min

Toni Servillo ... Commissario Sanzio
Denis Fasolo ... Roberto
Nello Mascia ... Alfredo
Giulia Michelini ... Francesca
Marco Baliani ... Nadal
Fausto Maria Sciarappa... Ispettore Lorenzo Siboldi
Franco Ravera ... Mario
Sara D'Amario ... Dott.ssa Giani
Heidi Caldart ... Silvia Nadal
Alessia Piovan ... Anna Nadal
Nicole Perrone ... Marta
Anna Bonaiuto ... Moglie di Sanzio
Omero Antonutti ... Padre di Mario
Fabrizio Gifuni ... Corrado Canali
Valeria Golino ... Chiara Canali

Osam je sati ujutro i Marta se, jedući krafnu, vraća iz tetkine kuće
u kojoj je prespavala. Zaustavlja se kamion: Mario, poremećeni
lokalni mladić uvjeri je da ga prati do njegove farme.
Odmah se pali alarm, Marti je tek šest godina. Inspektor Sanzio,
iskusni policajac koji se nedavno doselio u taj kraj stiže u gradić.
Njegov mlađi kolega Siboldi, rođen u tim dolinama, postaje njegov
vodič te ga upoznaje s obiteljskim odnosima i vezama unutar te male zajednice.
Njih dvojica, uz pratnju Alfreda, Sanziova vjernog kolege iz vremena
dok je ovaj radio u umorstvima, morat će ostati u gradu jer se dogodio
još jedan zločin, vjerojatno povezan s jednom od seoskih obitelji,
potaknut sentimentalnim ili emotivnim odnosima: svatko s kim se Sanzio
susreće i razgovara može biti potencijalni ubojica.

Napeti dugometražni prvijenac Andrea Molaiolia poharao je talijanske filmske
festivale te je osvojio čak dvanaest David di Donatello nagrada među kojima su
i one za najbolji film, najboljeg redatelja i najbolji scenarij. Film je nastao prema
romanu "Don't look back", Norveške spisateljice Karin Fossum.

prevod radi insideman

izvor.inter.okr.

Ažurirao kvrle - 26.Ožujak/Mar.2026 u 17:20
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 23:25

insideman hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 09:33
Što kaže Jox da mu je L'ultima notte di Amore dosadnjikav, kako bi tek sa ovim izašao na kraj.
Devojka je nađena mrtva kraj jezera uspavane planinske varošice, naš inspektor - nazovimo ga Slobodan Aligrudić, zapravo uvek sjajni Tony Servillo, šparta varošicom od duše do duše,propituje,razmišlja, sve u gotovo krupnim televizijskim čovek na čoveka kadrovima, ne bi li otkrio šta joj se i zašto dogodilo. 

Mene to nešto i nije odveć zanimalo, no pravio sam se nekako zainteresovanim, liči mi Servillo tu na Aligrudića koji mi nedostaje, pa sam se pravio da je to on, likovi su mi svejedno bili nezanimljivi, sam tok te i takve istraga izrazito dosadan, na kraju ipak dobio kakvu-takvu ljudsku priču, o unesrećenim porodicama, o teretu, suštinski antiklimatično, no hajde de, rekosmo da to inače nije moj broj. Da bih eventualno uživao u nekom sledećem filmu, moram se ponegde i smoriti. Najkraće, sve ovo suviše liči na epizodu kakve prosečne televizijske serije, prosto mislim da film kao takav zaslužuje više. 

Ažurirao puppet_master - 04.Lipanj/Jun.2024 u 09:40
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 10:08
Ovo nisam gledao, nešto mi se čini da je po romanu ali da je novrveška autorka u pitanju , tj. da nije Italijanka, možda grešim, pikiram roman `Nevesta iz Mumbaja`. Ovde nekad ima problema, moje mišljenje, nekad pretoče u mini-seriju, a može komotno da bude film, a nekad deluje da je epizoda serije, da ne grešim dušu bilo i odličnih ekranizacija,
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 10:17
Meni se čita Kundera, iako mi se kako dani teku ta želja sve više tanji. Te skandinavske triše nisam odveć ispretumbao preko očiju svojih. Karizi je poluinteresantan, možda nastavim njegove triše kada smo već kod Italije. Meni zapravo poviše trebaju storije poput nekadašnjih francuskih filmića, doduše bilo je toga i u Žabariji, aman više sa nekakvim junacima u nevolji koji se nešto (po merilima nekog sumanutog društva) iskupljuju na kraju, pa je sve tobože pravedno i ispravno. Di su oni što uzmu na kraju i lovu i cicu i zaEbu pubove? LOL A ono istražitelji, ubice, tajne zaseoka, na kraju mUrtav ko treba da je mUrtav, ili makar u'apšen, to mi biva sve dosadnije. Idem ' pustim Crno bijeli svijet
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 11:53
Jeste van teme,  interesuje me od od karim Fosum `Nevesta iz Mumbaja` Vračarac je pomenuo ,pa biće prilike.  Ne bih sad mogao Kunderu nikako, opekao sam se skoro sa jednim skandinavskim trilerom, obnovio Dinu i opet mi je prijala,  i šta mi se sad čita zanimljivo Frederik Pol  `Kapija` ne znam zašto me vuče da ponovim, mada to se menja iz meseca u mesec.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 14:14
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Što kaže Jox da mu je L'ultima notte di Amore dosadnjikav, kako bi tek sa ovim izašao na kraj.

I moja ludost ima granice pa sam ga preskočio i ne mislim se s njim baktati u ovom životu.
Ali Neidentificat nisam preskočio. Ček da napišem.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2026 u 10:27
Zanimljivo da je film dobio mnoštvo nagrada, a i nije baš nešto što mora neizostavno da se pogleda. Baš kao što Puppet napisa. Jeste, glavni glumac ličči na Aligrudića, mada je meni prva asocijacija kad sam ga ugledao bio Luj de Fines, pa se na trenutak zapitah otkud on u jednom krimiću...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.