| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La famille Bélier Aka The Bélier Family (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La famille Bélier Aka The Bélier Family (2014)Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2015 u 15:06 |
|
The Bélier Family (2014) "La famille Bélier" (originalni naslov) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 106 min Država: Francuska, Belgija Jezik: Francuski, znakovni jezik, Španski Režija: Eric Lartigau Scenario: Victoria Bedos, Thomas Bidegain Uloge: Karin Viard ... Gigi Bélier François Damiens ... Rodolphe Bélier Eric Elmosnino ... Fabien Thomasson Louane Emera ... Paula Bélier Roxane Duran ... Mathilde Komedija sa 7 nominacija za najprestižniju francusku filmsku nagradu Cesar! Život piše najljepše bajke. Jedna od njih zasigurno je priča o obitelji Bélier u kojoj živi mlada Paula koja jednoga dana slučajno otkrije da je iznimno talentirana za glazbu. Njezin savršeni sluh i prekrasni glas zadivit će mnoge, posebno nakon što doznaju da su njezini roditelji gluhonijemi. U obitelji Bélier svi su gluhi osim šesnaestogodišnje Paule i ona je glavni tumač svojim roditeljima u svakodnevnom životu, a posebno kad se radi o upravljanju obiteljskim imanjem. Jednog dana, nakon što učitelj glazbenog otkrije njen izvanredni pjevački talent, ona će odlučiti pripremiti se za audiciju za zbor Francuskog radija. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2016 u 19:00 |
|
Prevod je najavio adm1r ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2016 u 20:24 |
|
Samo da kažem da će prevod biti gotov do iduće subote. Zbog poslovnih obaveza, nisam u mogućnosti prevoditi mnogo tokom dana (nekih stotinjak linija dnevno), a pošto film nije na "Božjem jeziku" (engleskom :)) moram gledati da to bude odrađeno što bolje. Već sam preveo nešto, a ostatak... će biti :). Pozdrav :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |