| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
L'immoralità AKA Cock Crows at Eleven (1978) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: L'immoralità AKA Cock Crows at Eleven (1978)Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2013 u 17:23 |
|
L'immoralità (1978) ![]() IMDb Režija: Massimo Pirri Scenarij: Massimo Pirri, Morando Morandini Jr. Žanr: Drama, Triler Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 109 min Lisa Gastoni ... Vera Howard Ross ... Federico Karin Trentephol ... Simona Mel Ferrer ... Vera's husband Andrea Franchetti ... Lieutenant Wolfango Soldati ... Antonio, the avenger Federico je ubojica djece koji bježi pred zakonom. Ranjenog, nađe ga dvanaestogodišnja djevojčica Simona. Njihovu čudnu vezu prekida Simonina depresivna i seksom obuzeta majka Vera, koja smišlja plan sa Federicom da ubiju njenog muža koji je vezan za invalidska kolica. Simona nije oduševljena ovom novom vezom između Federica i njene majke. Prevod je uradila saloma TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |