| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
L'iceberg Aka Iceberg! (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: L'iceberg Aka Iceberg! (2005)Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2014 u 23:55 |
|
L'iceberg (2005) *Iceberg! * ![]() ![]() Režija: Dominique Abel, Fiona Gordon Scenarij: Dominique Abel, Fiona Gordon Žanr: Komedija Jezik: Francuski, Inuktitut Država: Belgium Trajanje: 84 min Uloge: Lucy Tulugarjuk ... Nattikuttuk Fiona Gordon ... Fiona Dominique Abel ... Julien Philippe Martz ... René le marin Thér?se Fichet ... Fernande Fiona, menadžerica fast-food restorana, slučajno ostane cijelu noć zaključana u velikoj hladnjači. Nakon što se ujutro izvukla iz nezgode, uslijedilo je puno neugodnije iznenađenje – ni suprug ni djeca nisu opazili da je nema. Postupno, Fiona počinje njegovati neobičnu opsesiju svime što je hladno ili smrznuto, opsesiju snijegom, ledenjacima, polarnim medvjedima, hladnjacima i hladnjačama. Napokon, odluči krenuti u avanturu pronalaska pravog ledenjaka. I evo je! Na velikom i nemirnom moru, u malenom brodu koji dijeli s divovskim, gluhim mornarom, dok je suprug traži kao sumanut. Preveo: drvebra ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |