Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kupujem serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kupujem serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rinat View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rinat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kupujem serije
    Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 01:25
Kupujem razne vrste serija  zainteresirani neka se jave na pm
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:23
jel kupujes klingonku vrstu? vulkansku?

joj prosera
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:28
muhahah   ja kupujem samo dobre serije hehehehe
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:29
RINAT siri pticu gripu makni tu sliku muhahahah
Na vrh
rinat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rinat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 02:55
Dobro hajmo sad mene malo zajebavat...Doduse i ja  sam ga zasro ali  stvarno sam zainteresiran za  razne serije  pa sam htio doci do kataloga onih koji ih imaju. Trazio sam po forumu pa sam nasao  speedy-jev ,ali on ne salje van Hravtske
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 03:45
kaj te zanima ja nema katalog jel sam pre ljen da ga napravim mozda ti mogu pomoc
Na vrh
rinat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rinat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 04:03
Senfild, mucke,two and a half man,crna guja,how I met your mother.CSI, rome,family guy,american dad,sg atlantis,king of queens,4400,malkom,lude 70,neke stare poput poirot-a ili sherlok holmesa . to je ono sto mi trenutno pada napamet  ali i bilo sta drugo je interesantno
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 04:06
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 09:19
Originalno postovano od strane rinat rinat piše:

Senfild, mucke,two and a half man,crna guja,how I met your mother.CSI, rome,family guy,american dad,sg atlantis,king of queens,4400,malkom,lude 70,neke stare poput poirot-a ili sherlok holmesa . to je ono sto mi trenutno pada napamet  ali i bilo sta drugo je interesantno

imam mucke(4 sezone) i senfield
ako si zainteresiran javi se na pm
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 11:04
Star Gate 1, Andromeda, Star Trek DS9......
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 11:27
senfield i mućke 5sezona
Na vrh
rinat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rinat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 13:31
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

http://www.amstel2003.net/filmdvdslk.htm   vidi ovidje

probao sam prije ali i sada mi daje 403 forbidden error. moze li mi iko objasniti zasto
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 18:37
meni je ok...
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 23:38

Imam ti ja kompletan Star Trek, sve sezone... al to bi ti bilo oko 70 dvd-ova.

Čak sam i raspoložen slati u Bosnu,  ali ako ćeš ti to platiti....

" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2005 u 23:39

X-files također...

Sve sezone.

" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
rinat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rinat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 13:21
Originalno postovano od strane + Damien + + Damien + piše:

Imam ti ja kompletan Star Trek, sve sezone... al to bi ti bilo oko 70 dvd-ova.

Čak sam i raspoložen slati u Bosnu,  ali ako ćeš ti to platiti....

hvala ali to sam vec uspio nabaviti a X-files bas i nevolim ali ako nabavis jos nesto javi se
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2005 u 00:15
Friends, doduse nisi trazio njih

Mucke-komplet

South park-takodje komplet

Black adder (crni guja) bez titla

Ažurirao BELI
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.