| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kumiko, the Treasure Hunter (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kumiko, the Treasure Hunter (2014)Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2015 u 16:04 |
|
Kumiko, the Treasure Hunter (2014) ![]() ![]() Režija: David Zellner Scenarij: David Zellner, Nathan Zellner Žanr: Drama Jezik: Engleski, Japanski Država: SAD Trajanje: 105 min Uloge: Rinko Kikuchi ... Kumiko Nobuyuki Katsube ... Sakagami Shirley Venard ... Older Woman David Zellner ... Policeman Nathan Zellner ... Robert Japanka Kumiko živi u stanu sa svojim zecom i radi u kancelariji. Frustrirana svojim nezanimljivim životom postaje opsjednuta tajanstvnenom VHS kasetom sa popularnim filmom u kome se govori o potrazi za torbom punom ukradenog novca, sakrivenom u izolovanim ledenim predjelima Sjeverne Dakote. Kumiko pogrešno film shvata kao dokumentarni i vjerujući da je priča stvarna, napušta Tokio i svog zeca Bunzoa te kreće u opasnu avanturu. Prevod je uradio: MidnightCaller ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |