Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Krimi-fantasy crna komedija otvara Roterdam (19.01.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2025 u 15:06 |
iskreno, iz 18 sekundii ne mogu nesto da zakljucim. Potrazicu trejler na YT. Mada ovaj jedasn od zanrova ''fantasy'' me poprilicno odbija . Jer kad je fantasy zanr u pitanju, to moji ukucani ''keva'' i burazer'' nema sanse da gledaju, a ja..ko zna..Mozda...Ali potrazicu trejler pa videti i odluciti )
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66749 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da je kakav provalnik, pljačkaš, razbojnik, ma i džeparoš pa i nekako, no šta me briga za narko dilera, još je tema preispitivanje, možda kajanje, užas, podseća na hollywood, prizemne i milion puta akane priče. Nemam snage za propovedi, poruke, pouke, dokle više uostalom? Možda grešim, holandski je ipak to film ali mi je sumnjiv 😂
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |