Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kraven the Hunter (2024) |
Odgovori |
Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
Opcije posta
Thanks(1)
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 10:24 |
Druže, mašiš poentu. Povedi dvoje dece u bioskop, jednu devojčicu od 11 godina i dečaka od 10, pa ćeš da vidiš kakav je njima filma. Oduševljeni su. Mogo se zamajavaš sa detaljima i ko je kome neprijatelj i da li je akcenat dobar ili loš. Stvarno ne vidim svrhu gledanja filmova iz tvog ugla? Ti ne uživaš u filmovima, jer si preopterećen nebitnim stvarima. Malo ih gledaj iz drugog ugla.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1588 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Još jedno smeće u naše bioskope sleće,
Krejven se može popeti na zgradu i na drveće! Bolje gledajte Sekulu i Žikinu dinastiju! |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 640 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Verovatno AcaNDr ovde ima pravo. Neki filmovi se prosto prave za klince (barem one koji još uvek imaju nešto mašte), da sve puca od nekakve akcije i frke, što se nama matorijima danas čini infantilno. Svašta sam mogao da progutam kao klinac, a kad se odraslo više to nije delovalo tako uverljivo i poželjno.
Jednostavno treba filtrirati i ne mučiti se sadržajem za koga se od starta zna ili pretpostavlja da je namenjeno grupi konzumenata kojoj ne pripadamo. I svakako sam za to da se klinci radije povedu na neku takvu predstavu umesto da vise po ceo dan na tik-toku i ostalim destruktivnim mrežama. Mislim da je Iga ovde požurio da odgleda i napiše recenziju za nešto što uopšte ni ne traži recenziju u krugovima (listom starijih) filmofila. Uzgred, imao sam nameru da pogledam ovaj film u trenucima umora kada mi treba nešto šareno, dinamično i priglupo za "četvrt mozga". Izgleda da ću ga ipak preskočiti, baš kao i gro toga što stiže iz Marvel/DC univerzuma poslednjih godina (prosto to nije za mene i čemu traćiti vreme!?), tako da ispada da Igino pisanije i nije skroz uzalud |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 45 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja sam ga stavio na spisak da mu dam šansu za gledanje. Ali ukoliko se pojavi nekakvo biće tipa neko čudovište ili nekakav reptil ja ću to verovatno i prekinuti. A sada baš u trejleru me pred kraj iznenadi nešto, kao nekakvo biće ili već šta, a to bi značilo samo jedno, uzimanje daljinca u ruke i kliknuti ''stop'' )
|
|
arzak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 68 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja ne mislim da je ovo pravljeno za klince. Mnogo je nasilja i krvi. Pa i rejting mu je R. Ja licno ne bih vodio klince da gledaju ovo. Prenasilno za klince, prenaivno za odrasle.
|
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 45 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
E moj druže, na žalost ništa danas nije prenasilno ni za klince. Umesto današnji klkinci da igraju fudbal napolju kao mi nekada u njihovo vreme oni piče preko tih svojih mobilnih nekkve igrice pucačine koje su ipak agresivne i isto tako nekakvo odrubljivanje glava, pa zato mislim da na žalost, ništa za njih nije preagresivno. A na žalost, svet se menja. Danas videti klince od 5'6 god sa mobilnim u ruci nije nikakvo čudo. A naopako, da se prekrstim, kuda ovaj svet vodi, za današnje klince koji bi trebali biti u tom uzrastu naivni i neiskvareni i sex im neće biti nikakav taboo, tj. meće im biti stran. I da ponovim, svet se menja, ali na žalost, ne na bolje. Pre smo znali mi ljudi i kao mlađi i stariji da se viđamo i družimo a danas neko nekog ad uje za prijatelja a da i ne zna ko je ta osoba. Otuđenost je zavlaadala debelo. A čak i animirane filmove koji su za malu decu, šalju i kroz te animirane filmove nekakve sexualne aluzije. Svet je dotakao što je mogao i samim tim i dno i više se ne zna šta se radi. Kakvo je to danas detinjstvo ako iz ruku ne ispuštaš mobilni. I pogledajte danas narod na ulicama ili gradskom prevozu, svi moraju da imaju te mobilne u rukama a i do juče smo funkcionisali i bez tih mobilnih.
|
|
kugi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2017 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni je ovo super film... Kakva se sranja snimaju mislim da je kritika otišla baš u sitna crevca...
|
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 13.Listopad/Oct.2023 Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nista posebno, nasilje, nasilje, sve vec kao da se ponavlja, ne da je bas los film ali nije za neku preporuku i uvazavanje...ocena 4/10..
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1017 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film kao film i nije tako los,jedan od boljih marvelovih u zadnje vreme. Slozio bih se da film uopste nije za decu jedan od krvavivijih marvelovih u zadnje vreme.
|
|
inge666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 08.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 32 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Vidi Krejvena jebača boga ti neću!! Pobije li lik sve živo???
|
|
sisak1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni je baš dobar, drugačiji od ovih nadrealitija koji se serviraju non stop.
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mi smo gledali i Bagman u bioskopu, tako da je ovaj mala maca
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
baki-bi-good
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader Pridružen: 11.Travanj/Apr.2016 Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kraven svrati do Srbije, ima ovde mnogo posla za tebe !!
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1588 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
ProtivuNeukusa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 02.Svibanj/May.2022 Status: Offline Points: 104 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
I meni su se zgadili takozvani protesti.
|
|
baki-bi-good
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader Pridružen: 11.Travanj/Apr.2016 Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mizi, čuo sam se sa Mr.Robotom da dekodira tvoju poruku, ali nije uspeo. Prevedi ako nije nešto top secret. ProtivuNeukusa : kakvi protesti. Propuštam nešto?
|
|
jojo385
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 151 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sranje tesko. Ovaj film je konektovan ss Marvelom, ali je taska Ruska propaganda.
Mora da su platili velike pare . Zasto je Russell prihvatio ovu ulogu , Nalazi se u nezavidnoj financijskoj situvaciji ili potajno shilji za ruse. Definitivno ako shiljite za ruse ,obavezno stivo. Nevolem politiku u butiku ali ovo.....vadjenje. |
|
jolydred
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mnogo najave za totalnu osrednjost. Gledati kada bas imas vremena za bacanje. 3/10
|
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 13.Listopad/Oct.2023 Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jel postoji negde neka verzija filma gde nema onaj arapski titl ili je tako dobar film da vise nikoga ne zanima da postavi verziju bez toga , hahah
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |