| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kopps (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kopps (2003)Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2021 u 16:50 |
|
U malom mjestu, policija nema posla jer nema kriminala. Uopće.
Rade ono što bi trebao raditi komunalni redar, a ostalo vrijeme se zaebaju. Država odlučuje očito nepotrebnu policijsku stanicu zatvoriti, a lošu vijest će donijeti jedna cica. Ta cica, a i ostatak ekipe, toliko su preludi da vam neće biti jasno kako je tako brzo prošlo sat i 20 minuta, a vi ste se zabavili svjetski. Komične situacije nisu tragične kao u holivudu, ovdje ćete se od srca smijati, pa i na bezobrazluke koje bi možda nekom drugom filmu zamjerili. Jer vidi se da glumci žive svoju ulogu i da daju sve od sebe, čak i jedan sporedni klinjo. Zato trk u dućan po gajbu piva, usput i kakve poštene grickalice 'ebo kokice, telefon u ruke i zovite ekipu kojoj su se zgadila mejnstrim sranja. Ostat će vam dužni uslugu! |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2021 u 20:18 |
|
Gladan sam prave komedije, ne onih instant, light, tinejdž "komedija" za gubljenje vremena
koje sa komedijom imaju veze samo u opisu. Hvala na preporuci, skidam. ------------------------------------ Ako si me za'ebo, biće ti uski meridijani i paralele. ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2021 u 23:35 |
|
Ako ti se zbog američke pite zgadila svaka pita, a od takozvanog
mrak filma ti je pao mrak na oči, ne beri brigu, nisam te zaebo. I samo da znaš meni su azijske tinejdž komedije vrh. Američke pak su dno dna, gledam samo ako imam zatvor da me proseru. ![]() |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2021 u 19:29 |
|
Pogledao. Odlična komedija, a to je sad retkost. Preporuka!
Joxer, nisi me za'ebo, mirno spavaj. ![]() Odlično urađene scene, dramska napetost a onda otkačena provala, red humora, red akcione parodije i tako do kraja. Komedija za širu publiku i prilika da se ugodno provede 90 minuta. Hvala JoxerTM za preporuku. Imaš li toga još? ![]() Ažurirao kadetoni - 31.Listopad/Oct.2021 u 19:34 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2021 u 22:35 |
|
Ako naiđem, napisat ću. Znaš da pratim maksimalno što stignem trilere, a sve drugo mi je postalo sporedno pa ne očekuj nekakvu listu. Bilo bi zgodno kad bi listu jako dobrih komedija u zadnjih dva'est godina napravio forumaš koji ih ponajviše prati. Bez da se najprije nadimi, naravno.
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2021 u 20:21 |
|
No frks.
Ako se neke setiš, setiš. Najopasnije zamke su oko traženja komedije, proglase ih komedijom, a uglavnom promašaj. Ako se neki forumaš za'ebe pa napravi listu bilo bi super. Naravno, ako budu ok. ako promaši, na'ebo je. ![]() Trilere i vesterne najviše gledam. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2022 u 20:22 |
|
Skoro preporučih ovu komediju. Meni je ona simpatična, odmerena, a radnja i šašava družina su me zabavili što je najbitnije. Tako da mislim da nećete pogrešiti ako je pogledate.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |