Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - komp mi se resetira...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

komp mi se resetira...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: komp mi se resetira...
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 19:32
....svakih pola sata, poludit cu

dobijem ovu sliku prije restarta(slika je 2mb):
BLUE SCREEN OF DEATH - SLIKA

u subotu sam instalirao nove komponente, windowse i programe, sve sredio, sve radilo do danas, danas nisam ama bas nsita instalirao

UPOMOC!!!!!!!!!!!
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 19:37
    tak ti i treba!!!
moj frend zivi s tim vec...xxx godina...sve promjenio,al opet....speedy,mozda ces i ti bit te srece!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 21:59
obično se takvo nešt pojavljuje kad windowsi ne surađuju s nekime u računalu... to kod mene često zna bit, recimo tv-tuner (samo novi drajveri, i sve po starom), te web kamera (sa sonya)...

treba napravit ono što traži komp... al skoro uvijek traži nešto nemoguće

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 22:49
zlatko, idi spavat, pametniji si kad spavas 

uglavnom, rijesio sam se one greske, sad dobivam

BAD_POOL_CALLER blue screen

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2006 u 20:04
...a bas sam se poveselio...
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2006 u 09:30
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.