Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Komentar nedelje -  A Complete Unknown (14.02.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Komentar nedelje - A Complete Unknown (14.02.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojler01 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojler01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Komentar nedelje - A Complete Unknown (14.02.2025.)
    Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 13:51
toliko teksta za neš razvuceno i dosadno
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 13:59
To je naš brat Koja,
koji gleda posla svoja!

Na vrh
brgljez View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 16:10
nti skočimiša... recenzija dulja od scenarija?
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 16:14
Koja tako piše,
I sve će više.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 18:01
Iskren da budem. Zanima me film jer je biografski, ali glavni akteri, Timothee Chalamet i Elle Faning mi nisu nikako simaticni i poprilcan nedostatak harizme.. Reziser ovog filma ima iza sebe neke bas dobe i filmve i serije i mini serije, recimo jedan od najboljih policijskih filmova ikad Copland, ali mislim i da on nije uspeo ovaj projekat da spasi. Mozda se i varam ali.... Pokusava Hollywood da ''izbaci'' taj neki navodni 'novi talas'' glumaca, ali im ne uspeva. Jer danas retko koji projekat je karakteran da bi se glumac udubiio u svoju ulogu. Recimo, jedno vreme je bio bas popularan onaj antipaticni Shia LeBeouf i sta je on tu imao da se sprema za ulogu recimo za projekat Transformers. Nista. Isto i na Megan Foxx, pojavi se devojka, zena kao neki navodni sex simbol sa onm glupom facom i nestade. Rwecimo onaj Tye Sheridan je glumeo pored dosta nekih jakih imena i mao je od koga nesto i da nauci. Recimo i od Cagea i od Charlize Theron ili sada Sean Penna ali i taj ''decko'' nema harizmu. Ovaj Timoty Chalamet vec i bira i ima ga u nekakvim projektima koji i nisu bas nesto da kazem ''kvalitetni''. Recimo film Wonka ne bih gledao i neko da mi plati. Pa recimo oba dela filma Dune, to cu gledati, barem cu pokusati da odgledam, ali klasicno sa takvim projektom su se ''oparili'' na blagajnama svi clanovi ekipe a nije bitno da li je kvalitetn ili ne sve dok se puni ''kasica prasica'' AS projekat Bones and All, nikako da se odlucijkm da li da stavim na spisak za gledanje ili ne. Da li taj film smara, da li je spor...Ako moze neka vrsta pomoci.... A sto se tice tih ''mladih nada'', setimo se na primer pokojni Brad Renfro (R.I.P.), imao je filmve poput Client,Sleepers, Apt Pupil, e sad, da li mu je slava udarila u glavu to ne znam ali bilo je tu i narkotika i alkohola, kasnije nije ni livio na sebe. Od nekome simpaticnog klinca postao je utovljeni glumac koji je poceo da igra u filmovima B produkcije. A secat li s onog Haley joel Osmont, ono pegavo dete igrao je sa Willem Dafoeom gde je tj klinac kao Jevrej pa ga ovaj spasava. A sigurno se pegavof decka secate da je glumeo pored Bruce Willis-a i ona legendarba recenica ''I See Dead People'' m) On je sad naravbo starij, i izgleda kao utovljeni morz. A Dakota Fanning. E nje se sigurno secate. Kao klinka grala je pored mnogih ''zvezda'', bilo da je to Denzel Washingtom u rimjeku Man on Fire ili sa Sean Pennom I Am Sam ili sa Charlixe \theron i Kevin baconom u filu Trapped. Ona i dan danas glumi, ali mislim da je ''pregorela'' Nekome je ona kao klinka bilaa simpaticna, mni nije. A danas kao starija je i pomalo negativna i baksuzna. I pitanje za mlin dolara, dokle ce dogurati Chalamet? Mislim da ce daleko dogurati dok je nekakvih ''art'' projekata koji su zapravo teska nebuloza. Ali videcemo....)
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2025 u 19:37
Wow kolika recenzija ) Ovaj mene prestigao )
Na vrh
skyspy111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skyspy111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2025 u 23:05
Ne vidim smisla ova dugom tekstu!
Na vrh
vito-belucci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vito-belucci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 13:18
TLDR
Na vrh
salemanija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 23:27
Dugacko jeste, ali razumem motiv. U svakom slucaju, hvala I svaka cast na trudu! A sto se tice Timothee Chalamet, videcemo, nije ni mene jos uvek ubedio...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 12:13
Svaka, ali zbilja, čast Kojiću, no daj Iga, jel ti to nas zaebavaš sa tim komentarima sedmice 😂😂😂 na toliko različitih načina, a znaš da je format foruma, nešto pedeseto, da ljudi nemaju strpljenja za više od 4 rečenice, moraš biti majstor da bi ih zadržao sa 7-8, ovde još nisam video majstore, hajde bolje da ćutim, ovo nije kritika ionako, nego prosto ne verujem šta vidim kao sam koncept.

Sa druge strane, pre izdaj tako nešto u formi knjige, samizdat definitvno ali što da ne.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.