| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Koji vam je žanr najdraži ? |
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | |
MetalikeOperiteKose
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2689 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 13:05 |
|
Horor, SF (ukoliko nije unisten preteranim specijalnihm efekatima), triler, misterije... Volim i komedije, ali ih ne snimaju vec 15 godina... Da mi zivot zavisi od toga, ne bih gledao mjuzikl, borilacku akciju ili nakazni hibrid horor/komedija. Sve ostalo "moze da prodje" ako zadovoljava odredjene (licne) kriterijume po pitanju kvaliteta...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 13:26 |
|
To, horor-komedija, je i meni oduvek bilo apsurdno (ne onaj apsurd koji volim i kojem težim😄). Tu sam zbog specifičnih emocija...jeze, nemira, straha...pa kako koji već ubode, mešanje dijametralno suprotnog mi kvari ako ne čitav utisak, jer ih je bilo dobrih kao filmova, no svakako remeti eto jedan od mojih primarnih ciljeva gledanja horora.
Moja ljubav prema hororu ima i sasvim pedesetih motiva, no da ne drvim sada i o tome još 😄 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 13:42 |
|
Edi? Gewehr? Zelenoguzi administratore?
Zeca mu pečenog, nije mukica navesti šta se voli gledati. 😊 Btw, rekoh da volim bezmalo sve, pa i mjuzikle i muzičke filmiće. Volim klasike, Singing in the rain, American in Paris, Wizard of Oz, taj period zlatnog Hollywooda, šarenilo/boje, vedrinu, naivnost, neka je eskapizam, šarena laža, ljudi kakvi oni nisu, ovi danas na ulici mi nisu ništa realniji ionako 😄 mada istina u nekoj drugoj krajnosti.😔 ...a i npr Footloose sam gledao 5-6-7 puta samo u bioskopu. 😊 |
|
![]() |
|
TyrsDottir
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 15.Listopad/Oct.2021 Lokacija: Budapest Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2021 u 15:11 |
|
Komedija, Sci-Fi, Distopija, Avantura ^^
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |