Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koji vam je najHOROR i naj lik iz HORORA?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koji vam je najHOROR i naj lik iz HORORA?

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 22:54
1. exorcist je broj 1... taj film ne mogu cak ni ponovno gledati.. ne volim ni vidjeti slike iz tog filma...
2. grudge (od straha nisam dosla dalje od 30.te minute filma i vjerovatno ga nikad ni necu pogledati do kraja!)
3. shutter (http://www.imdb.com/title/tt0440803/) isto pamtim... pogotovo zadnje scene...
4. shining (onaj stari klasik).. tj. "isijavanje" na nasem... taj je isto prilicno brrr, pogotovo prva polovica filma...
5. blair witch project (vjestica iz blaira)... znam da gomila ljudi ne smatra da je ovaj film strasan jer se ustvari nista ne vidi... al takvi su mi filmovi najgori.. kad masta sama stvori horror.. ne znam, taj mi je isto bio grozan...

a ostalih horrora se nesto ne sjecam da su me jako uplasili... iako bolesno volim horrore pa gledam svako smece koje mi dodje pod ruku...

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 23:57
DARK WATER, uz GRUDGE jedan od najstrasnijih
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 00:18
joj ko mi ovaj grudge spomene ja bi ga u glavu grudgno film je ocajno lose, samo neka dlakava cura ganja sarru michell geller lol 
Fission Maild
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 01:06
Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

joj ko mi ovaj grudge spomene ja bi ga u glavu grudgno film je ocajno
lose, samo neka dlakava cura ganja sarru michell geller lol 

pogledaj japansku verziju bolja je, uvek su bolji originali nego ovi americki (dark water jap je MNOGO bolji od ame koji nije cak ni strasan)

Na vrh
st.frky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st.frky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 01:49
Legenda o gradu tame!!!!!!!!!!!!

Zubic vila ima opako je**n glas!!!!
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 02:13

onda mrs. smith pogleday oko (the eye)

Mislim da bi ti pasao kao polu horror s elementima mistike i nadnaravnoga...

Zubich vila sucks ass , loš film....

Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 12:11
DARK WATER je stvarno odlican
Na vrh
SEKRETAR3000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SEKRETAR3000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 15:52
IT i Children of the corn
Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 16:25
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

DARK WATER, uz GRUDGE jedan od najstrasnijih

je... na Dark Water sam zaboravila... taj je isto strava.... al shutter mi je tu negdje, mozda cak malo i strasniji od dark water..

Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 16:26
Originalno postovano od strane CMIBOR CMIBOR piše:

onda mrs. smith pogleday oko (the eye)

Mislim da bi ti pasao kao polu horror s elementima mistike i nadnaravnoga...

gledala... al nije me ustvari toliko prestrasio... iako nije los, samo mi nije toliko strasan...

Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 16:28
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

joj ko mi ovaj grudge spomene ja bi ga u glavu grudgno film je ocajno
lose, samo neka dlakava cura ganja sarru michell geller lol 

pogledaj japansku verziju bolja je, uvek su bolji originali nego ovi americki (dark water jap je MNOGO bolji od ame koji nije cak ni strasan)

da.. naravno... treba gledati samo originale... sve sto sam navela od japanskih, mislila sam na originale, a ne na americke verzije...

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 18:31

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

DARK WATER je stvarno odlican

jap jap

Na vrh
mrachni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrachni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2006 u 21:06
The grudge,odlican horor,par puta sam se dobro strecnuo,
Exorcist,
IT..
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 10:59
jerry danridge u filmu fright night

baja naj-vampir
slazem se da ovo chudo proradi, ali nikako da se uchite na mom dekici.....
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 12:54

Što se tiče tipičnih horora, najviše mi je na psihu sjeo IT.

Zadnje što sam gledao, Hostel koji je totalno odvratan, taj sjeda na želudac.

Prvi horor koji sam gledao kao klinac bila je Magla, The Fog, ona originalna, i sječam se jedna scene kad pred kameru dođe jedan s trulom glavom punom crva. To mi je ko klincu bilo za popizdit.

A od likova ne mogu izdvojiti nikog, ali buduči da sam fan filmova s vampirima reko bi Blade, ako se to može nazvati hororom. Onak, lik mi je zbog one hladnokrvnost baš cool.

StefB
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 14:14
moze reci reci za blade 1 da je horror
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 18:16
Originalno postovano od strane StefB StefB piše:

pa to i jest smisao horrora. mada kontam o čem pričaš, malo jest mučan previše...

Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 20:32
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Originalno postovano od strane StefB StefB piše:

pa to i jest smisao horrora. mada kontam o čem pričaš, malo jest mučan previše...

Naravno da je to smisao, nisam ja mislio da nije. Čak sam čuo da u nekim kinima daju ljudima prilikom ulaska u dvoranu vrečice za povračanje.

Ažurirao StefB
StefB
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2006 u 20:39
zapruderov filmić iz 1963 o ubojstvu kennedyja. ma jel ga zaozbiljno sopstveni vozač puknuo u glavu??!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 15:16

Pennywise iz IT-a

i Rachel iz filma Pet Semetary (ljigavo)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.