| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
koji codec? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
spooking93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Bahamas Status: Offline Points: 1027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: koji codec?Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 19:58 |
|
kad skidam ove HR HDTV ripove(700mb) serija slika je savršena dok je ne stavim na fullscreen a onda se na desnoj strani pojave neke crte,jel to do codeca?
|
|
|
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
|
![]() |
|
spooking93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 21:57 |
|
evo sad sam isprobao na linijskom playeru(lg dvx9900) i tamo nema slike,ide titl i zvuk(ac3)..hmm..a to je xvid format,zaš ga ne pušta?nemam blage
bi li onaj firmware pomogao? |
|
|
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 22:10 |
|
ja se bas ne kuzim,al ocito je nesto sa kodekom... kazes nece ucitat na linijskom plejeru? a ne znam... ja koji se ne kuzim, ja bi uzeo najnoviji divx codec i rekodirao cijelu stvar sa maksimalnom kvalitetom (tzv. insane quality). trajalo bi oprilike sat i pol (na mom kompu) al onda bi valjd sve bilo ok... |
|
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 22:12 |
|
probaj skinut najnovije kodeke... ak je xvid, onda skini najnoviji xvid. eh da, i ako trebas najnoviji divx, odi na sluzbenu stranicu i skini, a ja cu ti privatnom porukom poslat serial number tak da ga mozes regat |
|
|
|
![]() |
|
spooking93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 14:22 |
|
e aj pošalji serial na pm, thnx
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |