Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koje mi anime preporučujete
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koje mi anime preporučujete

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Vrnda View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vrnda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 11:35
A kakva je anima Hellsing da pocinjem da gledam ili ne ????????? Jel dosadna ??????????
Na vrh
harpy21 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj harpy21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2009 u 19:43
Originalno postovano od strane delrey delrey piše:

Originalno postovano od strane harpy21 harpy21 piše:

Hellsing OVA - zanemari onu prvu verziju hellsinga od 13 epizoda pošto su kasnije epizode prešle u nebulozu, zbog čega ispada nedovršeno i nema veze s mangom. A OVA je puna bolje crtana, nabijena žestokom akcijom i nasiljem, s više erotike. Samo ako ti ne smeta što nije dovršeno pošto je još u pokretu, zasada šest dijelova od predviđenih 10 nastavaka.

Koja je razlika izmedju Hellsing OVA i Hellsing Ultimate? Jeli Hellsing Ultimate isto sto onaj stari od 13 epizoda sto rece da se zanemari?

Razlika je u animaciji, a i svaka epizoda je više manje razvlačenje nekih stvari koje su u OVA puno brže i bolje prate mange. A i prva verzija je poslije napada na Hellsing prešla u nebulozu, tako da radnja više nema nikakvog smisla, pošto su odustali poslije 13 nastavka. Ima ono nasilja, ali to je sve... 

A OVA, jbt, prežestoko... Stvarno brutalno nasilje, komadanje, mrtvaci, treći reich koji se sastoji od vampirskih nacista, napad na London, vjerski luđaci i njihova vojska, Alucard koji se pretvori u Draculu i masovno nabija ljude na kolac, seksualne perverzije, i prekrasna animacija uz sjajnu glazbu. 

Vrijedi pogledati. 

Na vrh
harpy21 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj harpy21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2009 u 19:45

Originalno postovano od strane Vrnda Vrnda piše:

A kakva je anima Hellsing da pocinjem da gledam ili ne ????????? Jel dosadna ??????????

http://movieworld.blog.hr/arhiva-2007-07.html#1622949751

evo, tu imaš više ako te zanima, ona verzija od 13 nastavaka. Ne bi baš rekao da je dosadna, ali nije niti do koljena OVA verziji, i sličnim vampirskim animeima kao Vampire hunter D. 

Na vrh
Krill View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Krill Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2009 u 21:50
Dragon Ball Z - predobar anime, ali pogledaj Dragon Ball Kai koja će imat samo 100 epizoda bez fillera, za sad su napravili samo prvih 30.

Naruto - dobar anime, ali u zadnje vrijeme postao pun fillera.

Hokuto no Ken / Fist of the North Star - legendaran anime koji je kopija Mad Maxa s kung fu borbama u post-apokaliptičnom svijetu. Ima stotinjak epizoda.

Akira - OVA koja je bila inspiracija mnogim mangakama, kao i autorima Matrixa.

Great Teacher Onizuka - o perverznom učitelju, ima 20-ak epizoda.

A animei koje bi trebao izbjegavat su:

Bleach - šitan anime koji je kopija svega živog, loš crtež, kliše od radnje, ne kužim zašto je taj šit toliko popularan.

One Piece - precijenjen anime, smješan je samo klincima.

Elfen Lied - šit od 13 epizoda popularan među emo i gothic klinkama, kopija Akire namjenjena maloljetnim curicama.

Pokemon - šit živi.

Yu-Gi-Oh - prvi serijal nije loš, ali igra nema nikakve veze s pravilima prave TCG igre stoga je šit. Ostali nastavci ništa ne valjaju.

Dr. Slump - Autor je Akira Toriyama (autor DBZ-a) ali je smeće od animacije i humora.

Dragon Ball GT - fillersko smeće.

Na vrh
delrey View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj delrey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 00:30
Sta mislite za Ergo Proxy?
Na vrh
GuRuGeoRge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GuRuGeoRge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 20:03

Nije loš anime možeš pogledati..Evo i mojih preporuka:

Karas, Claymore, Berserk, Michiko to Hatchin, GunGrave, Desert Punk, Great Teacher Onizuka, GunXSword, Akira, First Squad-Moment of Truth, Samurai Champloo, Basilisk, Get Backers, Cowboy Bebop, Tehnolyze...Ako se setim još nekih postovaću...Smile

Ažurirao GuRuGeoRge - 08.Prosinac/Dec.2009 u 20:05
"All that is necessary for evil to succeed is for good men to do nothing." - Edmund Burke, British Statesman and Philosopher
Na vrh
dome-nasty View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2009 u 09:07
Originalno postovano od strane Krill Krill piše:

Hokuto no Ken / Fist of the North Star - legendaran anime koji je kopija Mad Maxa s kung fu borbama u post-apokaliptičnom svijetu. Ima stotinjak epizoda.

Thumbs Up ima točnije 152 epizode, gledao kao klinac na "Berlusconijevoj" TV mreži Italia1 pod nazivom Ken il guerriero
Obožavao sam taj crtić još ga imam na vanjskom HDD 7.5 Gb
http://www.imdb.com/title/tt0142371/

Eat my shorts
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 01:12
Moram priznati da nisam gledao puno anime serija Embarrassed Osim Robotecha Tongue Ali mogu preporučiti neke koje sam pogledao:

Ghost In The Shell
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D: Bloodlust
Akira
Appleseed
Appleseed: Deus Ex Machina
Vexille
Lily C.A.T.
They Were 11!
Princess Mononoke
Tokyo Godfather (malo neobičan, ali dobar)
Ninja Scroll
Robotech
Highlander: Search For Vengeance
Batman: Gotham Knight
Na vrh
harpy21 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj harpy21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 21:42

Fist of the North Star

baš skidam film, nadam se da je anime na razini filma po brutalnosti, gore scenama i krvoproliću... 

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 10:56
Originalno postovano od strane harpy21 harpy21 piše:

Fist of the North Star

baš skidam film, nadam se da je anime na razini filma po brutalnosti, gore scenama i krvoproliću... 

Anime ima puno više brutalnosti i krvoprolića od filma. Wink

Eat my shorts
Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 16:30
jes tako...ja uvek preporucujem van helsing i vampire hunter.mnogo dobro
Na vrh
AniMO984 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AniMO984 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2010 u 12:21
narode pogledajte obavezno GUNDAM serijale
ja sam licno pregledao sve osim Gundam ZZ i Gundam Unicorn i Gundam SD uključujući sve filmove koje sam uspeo da pronađem.

a primetio sam niko se nije setio da spomene i legendarnog PROJECT AKIRA od kojeg je sve počelo.
naravno tu su jos i
ROBOTECH
VOLTRON
ko se seća zna o čemu pričam
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2010 u 08:39
Originalno postovano od strane AniMO984 AniMO984 piše:

narode pogledajte obavezno GUNDAM serijale
ja sam licno pregledao sve osim Gundam ZZ i Gundam Unicorn i Gundam SD uključujući sve filmove koje sam uspeo da pronađem.

a primetio sam niko se nije setio da spomene i legendarnog PROJECT AKIRA od kojeg je sve počelo.
naravno tu su jos i
ROBOTECH
VOLTRON
ko se seća zna o čemu pričam

Davno je to bilo....

Eat my shorts
Na vrh
Mella Molks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mella Molks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 19:28
I ja se slažem za Death Note, stvarno dobar anime, ali mislim da je najbolji Monster, iako ga niko nije spomenuo...
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2010 u 11:32
Je li ko gledao rusko-japansku koprodukciju First Squad?
I je l' to valja?
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2010 u 11:45
Final Fantasy
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 17:56
Zbog relevantnosti, tema postaje ''sticky'' u Anime podforumu...
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2014 u 09:56
Preporučujem vam Dragon Ball sve 508 epizode (258 ima sinhronizovane na srpski, ostale prevedene-se prevode) i 28 DB filma... :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.