| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | ||
tlisak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 15:35 |
|
|
www.pcekspert.com je najbolje mjesto za potragu za dobrim komponentama i to ne samo model napr ATI već i proizvođać i serije koje se daju overclockati......
|
||
![]() |
||
defiant1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 13.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 166 |
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 16:11 |
|
|
hvala na linku.Pozdrav
|
||
![]() |
||
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator Pridružen: 13.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Iraq Status: Offline Points: 662 |
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 21:52 |
|
Bitno je ukoliko misli igrat sa anisotropic filteringom i antialiasingom uključenim.Naravno nećeš to imat uključeno bez high-end kartice,pa stoga ti je bolje imat manje memorije jer obično imaju niže latencije i lakše se OC-aju. @def - ono za 9800pro ti je malo gori potez što si napravio u životu jer nebi bar još neko vrijeme morao mijenjat karticu.Ja volim nvidiju i mislim da je 6800gt bolja,traži model s 256mb rama - preporuka za asus v9999GE.Odlična kartica i looks nice.Ako nemaš 3500kn,6800LE od gainwarda,moddaju se u 6800 ili čak u 6800GT ako imaš dobar model bez po beda,a uložio si 1800kn,dobio karticu od 3300kn za tri minute posla u rivatuneru. HGspot kupac here included...Otkrio sam da su mi uvalili sjeb ram 20 dana po isteku garancijskog roka,a taj isti ram dao frendu na asus ploču i radio mu normalno,ja imam abit nf7-s.Utor nije jer ovaj drugi modul gdje god stavim fercera bez je**mti.Dakle glede garancije se nemogu žalit...Al mogu na uslugu.Moj paps pričo s likom tamo i lik kaže kako u zagrebu ne posluju kako spada jer primaju studente na praksu pa imaju fajn falševa;moj komp 2 dana nakon što sam ga dobio moro nazad u zagreb na servis jer idioti nisu stavili ide kabel(koji dobiješ s matičnom)tako da HDD-a praktički nije ni bilo...Taj isti lik što se uvlačio mom starom mi pogrešno napravi jumpere na pioneer dvd prži i izazove mi konflikt,tako da sam si po n-ti puta sam popravljo komp...Sad sve što kupim stavljam sam jer tako će i najbolje raditi...I više ni ne zatvaram komp,kad nema garancije,barem volim gledat elektroniku... |
||
![]() |
||
tlisak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 22:25 |
|
|
Istina ali u svakom slučaju je po meni važnije ovo dvoje jer imam opaku grafulju pa imam isključen antialiasing i takve gluparije. Npr bolje da uzme 9600xt 128mb nego 9600 sa 256mb.. ma ima milijun caka... |
||
![]() |
||
euforia
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 486 |
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 22:54 |
|
|
Ma meni je tak zao kaj sam od njih kupio komp...kak sam ga dobio na badnjak,dodjem doma i hocu lijepo sve pokrenut i skuzim da mi idioti nisu spojili zvucnu karticu sa TV karticom,poludio sam,zovem njih koji ku**c da radim i tip mi veli strpi se sad dok prodju blagdani i donesi komp da mi to napravimo,a meni pun ku**c svega,em je badnjak em sam starce napokon uvjerio da mi kupe novu pilu i sad da jos moram vozikat komp okolo po servisima...i tako se ja odvazio i prvi put u zivotu isao otvarat kuciste,potrgao naljepnicu naravno i zaboli me za garanciju,procitao upute i spojio sam to i radi,i fakat brijem proucit sve to i sve si ubuduce sam spajat,ak sje**m bar cu znat da sam ja sjebo a i naucit cu nekaj. I idem odma sutra im jebat mater kaj su mi naplatili DDR2 umjesto obicnog,gamad prokleta. E nebi im odfuro komp na servis makar sve sam iso popravljat.
|
||
![]() |
||
euforia
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 22:58 |
|
|
Kaj se graficke tice zanima me jel se mogu one spajat jedna s drugom i jel se to isplati? Kad bi uzeo novu jel bi ju mogao spojit s ovom 9600? jel bi bilo to puno jace nego da je samo jedna?
|
||
![]() |
||
Shema
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 12.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 34 |
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 23:19 |
|
|
Mogu se spajati samo Nvidijine GeForce 6600 i 6800 serije koje podržavaju novu SLI tehnologiju. Ali za to moraš imati i posebnu matičnu ploču koja to podržava.
To bi te izašlo od 8.000 -10.000 kn. Ovdje ti je detaljnije opisano: http://www.bug.hr/bolex/index.asp?id=60050&page=1 |
||
|
Shema
|
||
![]() |
||
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator Pridružen: 13.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Iraq Status: Offline Points: 662 |
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 20:24 |
|
|
Kako svakoj tehnologiji treba da sazrije,tako treba i SLi-ju.Još se ne isplati jer svaka nova revizija matičnih s
novim BIOS-om donosi sve više pizdarija,posebice asusove ploče,tako da se sa spajanjem dvije grafičke strpite još...Ista situacija je bila i s izlaskom DX9.0 i kartica za njega.Po meni je to bilo najnepovoljnije razdoblje tamo negdje u drugom kvartalu 2003 god. za nabavku novog kompa...Jednostavno nisi mogao kupit dobru stvar,pogotovo od nvidije,tako da su jače GF4Ti raskoljavale FXice u pojedinim testovima. Ovo vam je samo primjer,SLi još nije u potpunom zamahu,tako da vam se ne isplati. @tlisak - trebao bi razmislit o korištenju AF i AA.AA jako pomaže kod grafike kad u igrama imaš savršeno glatke rubove umjesto nazubljenih pizdarija,a koliko ja znam ATi neznatno gubi na performansama s uključenim anisotropic filtering.Čak max payne 2 izgleda perfektno s 4xAA i Anisotropijom,a zamisli tek FarCry! Ažurirao žile |
||
![]() |
||
Darkus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 22 |
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 21:20 |
|
|
9600xt nenma dovoljno jak procesor da obradi tih 256mb te je zbog toga brza verzija sa 128->dokazano u testovima
ljudi koji kupuju preskote mi nisu jasni...preskup cpu za ciju cijenu dobijes amd6 3000+ i opaqu dfi lanparty plocu... sto se tice kučišta moja preporuka za male pare su chieftec office i bravo serije,sa vratima i prostrana su........ sto se tice hgspota,nisam imao problema dosada s njima jer fala bogu sam sam slozio komp,kod njih sam uzeo proc i rame samo:) ve-mil mi je takoder uzas trgovina,trgovci su jako ne informirani i to me jako ljuti sto se tice SLi tehnologija,mozemo reci da je sazrila,pogotvo nove dfi sli-d i sli-dr ploce koje rade kao zmaj,na svim testovima odvrte bez problema sa 2x6800:) ali ipak ne bih uzeo te dvije grafe,rađe bih si uzeo x850pe:) zile ima najruznije kuciste na svijetu:) |
||
|
Get It On Tha Floor
Ol' School... |
||
![]() |
||
defiant1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 13.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 166 |
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 21:48 |
|
|
9600xt ima isti procesor u obje verzije(256 i 128) jedina razlika je u tome sto memorija kod 128mb radi na 324(efektivna 648) a na 256mb radi na 297(efektivna 594) pa je zato sporija. ali ja sam svoju 256mb stavio na 329(658) pa sad radi ko sunce.
|
||
|
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net mobiteli-review: www.gsmarena.com |
||
![]() |
||
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 23:20 |
|
|
Ima veću latenciju memorije također.Dakle du hast glück što si je uopće uspio ocat tako dobro.
"miljak mama ti je draga osoba" jesi reko da je dobro kad si prvi put došo kod mene! P.S.IMHO krnić je glup ko qrac Ažurirao tlisak |
||
![]() |
||
euforia
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 00:11 |
|
|
Zalio sam se za RAM-e HG-spotu i priznali su svoju pogresku i rekli mi da izaberem nesto do cca300kn da mi nadoknade stetu,htio sam lovu al kad su rekli da nemogu uzeo sam ergonomsku tipkovnicu (microsoft) i 10 praznih DVD-a...dobro je na kraju ispalo. Puno vam hvala kaj ste me upozorili na to.
|
||
![]() |
||
ednet
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 10.Kolovoz/Aug.2004 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 7 |
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 08:37 |
|
|
Hajd bas fino sto su ti bar nekako izasli u susret.Ali brate kakva vam je ta firma kad takve greske pravi mislim ko su ti strucnjaci koji tamo rade ??
|
||
![]() |
||
žile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 10:03 |
|
|
Eh da su stručnjaci...Studenti koji su netom završili faks ili još čak studiraju.Ma daj...Pogledaj ono s jumperima gore
što sam napisao.Kod njih kupujem neku lakšu robu (ventove,pržilice,eventualno novi ram da dobijem isti kakav već imam).Sad ću novu grafičku dobit i nema teoretike da je uzmem u HGspotu.Jedino,iako je skuplji za 200kn kod mene u gradu je to jedina malo jača firma gdje možeš nabavit gainward kartice...U zg mi se neisplati ić.200kn mi je benzin donde. P.S.miljak mama ti je draga osoba Ažurirao žile |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |