Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - K-Lite Codec Pack
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

K-Lite Codec Pack

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
elektron View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elektron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: K-Lite Codec Pack
    Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2008 u 19:50
    Mozete li objasniti tacno sta je K-Lite Codec Pack i koji je najbolji?
Mislim da znam sta je, ali imam mnogo nedoumica. Sustina je problem.
Da li da se instaliraju svi playeri? Imam nekoliko playera koji su mi ok. Mogu menjati navike, nije problem samo da bude bolje. Uverila sam se u vase znanje i iskustvo i imam puno poverenje u Vas.

I jos jedno pitanje.

Prikljucen je TV na komp, kako i na koji nacin podesiti, i sta podesiti da film ide preko racunara na TV, a za racunarom se radi nesto drugo. To se moze, znam.
Pitanje je kako?
Dragana
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2008 u 13:01
Originalno postovano od strane elektron elektron piše:

Mozete li objasniti tacno sta je K-Lite Codec Pack i koji je najbolji?
Mislim da znam sta je, ali imam mnogo nedoumica. Sustina je problem.
Da li da se instaliraju svi playeri? Imam nekoliko playera koji su mi ok. Mogu menjati navike, nije problem samo da bude bolje. Uverila sam se u vase znanje i iskustvo i imam puno poverenje u Vas.

I jos jedno pitanje.

Prikljucen je TV na komp, kako i na koji nacin podesiti, i sta podesiti da film ide preko racunara na TV, a za racunarom se radi nesto drugo. To se moze, znam.
Pitanje je kako?
Dragana

Samo ime te kaze da je to pakovanje kodeka. Bilo koju verziju K-Lite kodeka stavi, prilikom instalacije, idi na Custom, tu ces iskljuciti opciju da ti instalira BS Player i Media Player Classic. Obavezno ukljuci opciju VOBSUB, posto ti treba za tvoje sledece pitanje.

Prvo moras napisati koju video karticu imas!
U principu treba u Windowsu-Control Panelu da u podesavanjima za svoju karticu, nadjes opciju "CLONE" da imas sliku na Compu i na TV-u, kod ATI kartica se to valjda zove THEATER mode. Malo idi na google i namestices da imas sliku na COMPU i na TV-u.

Titlove na TV-u ces dobiti uz pomoc onog programa VOBSUB koji je instaliran iz paketa K-LITE. U njemu ti preostaje da samo namestis font, velicinu, i kodnu stranu "central europe".
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2008 u 13:02
K-Lite codec pack je skup kodeka koji omogućavaju gledanje video zapisa raznih formata na računalu. Pored njega su još, od poznatijih, ffdshow, divx codec, xvid codec... Neki u svojim paketima imaju i programe za gledanje video materijala (video playera), a neki ne. Odabir playera je priozvoljan, uglavnom svi "vrte" sve važnije formate.
Što se tiče drugog pitanja, već duže vrijeme nisam koristio tu opciju. Mislim da se u postavkama grafičke kartice odabere "dual view" mod. Sjećam se da, ako odabereš "clone" mod, imaš film na kompu i na TV-u. Druga je mogućnost ako imaš SLI karticu tj. dvije grafičke. Koliko se sjećam, treba podesiti neke postavke u BIOS-u oko dijeljenja memorije i onda to radi. Nadam se da će se javiti netko tko se sjeća kompletnog postupka.

Evo, ispalo je da smo kolega i ja u isto vrijeme dali odgovore. Od ta dva će se sklepati neko rješenje.

Ažurirao iromafia111 - 20.Veljaca/Feb.2008 u 13:05
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2008 u 15:51
Iz mog licnog iskustva,a jako puno radim video rendering
gotovo svih vrsta ,od K-Lite kod pakova najboljim se pokazao 1.38.Ima najmanje bug-ova ,samo mu je Xvid malo starijeg datuma.To se resava instaliranjem AVI ReComp i njegove verzije Xvid.Ako nakon toga instalirate AutoGK
obavezno decekirajte instaliranje Xvid i VobSub da ne bi poremetili postavke za AVI ReComp.I tako ce AutoGK raditi besprekorno.
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2008 u 12:17
ja sam prije koristil K-lite ali sam kasnije naletil na puno bolji (barem se meni tak pokazal) Cole2K Media Codec Pack.
ko voli nek izvoli. evo to je moj prijedlog kad se o packovima radi. pozdrav svima
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.