| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kiss of Death (1995) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kiss of Death (1995)Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2025 u 14:05 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj odličan triler iz 1995 godine sa baš dobrom ekipom glumaca i odličnim režiserom, Barbet Schroeder, koji je inače režirao i Desperate Measures jedan od mojih omiljenih filmova. Ali da se vratim na ovaj film, Kiss of Death. Zaista sve pohvale i odličan triler sa odličnim zapletima. I takođe baš dobra glumačka ekipa. Nicolas Cage je svoju rolu odlično odglumeo, znači ovde nije slučaj što ponekad zna da preglumljuje, ovde je zaista odličan. I stajling mu je odličan. U filmu igraju i Samuel L. Jackson, David Caruso, pa antipatični Stanley Tucci, barem meni, pa pokojnu Philip Baker Hall ( R.I.P. ), Helen Hunt. Ving Rhames i Michael Rapaport. Zaista baš dobar film, odličan. Odlično dočarana atmosfera. Sve pohvale i preporuke da ukoliko niste, da pogledate ovaj film ili ukoliko jeste, a sigurno jeste, da možete ga odgledati opet i da se prisetite kakvi su se filmovi snimali pre a kakvi sada.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77236 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 13:31 |
|
Cage ovde beše standardno lud, mogao bih ga ponoviti nekada
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |