| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
King of the Underworld (1939) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: King of the Underworld (1939)Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 20:44 |
|
King of the Underworld (1939) ![]() Žanr: Krimi, Drama, Film-Noir Trajanje: 67 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Lewis Seiler Scenario: George Bricker, Vincent Sherman Uloge: Humphrey Bogart ... Joe Gurney Kay Francis ... Carol Nelson James Stephenson ... Bill Stevens John Eldredge ... Niles Nelson Niles i Carol su bračni par lekara koji spasavaju život jednog člana Gurneyeve bande. Gurney ih iskorištava, a kada Niles strada u policijskoj raciji, Carol je osumnjičena za saradnju s gangsterima. Kako ne bi izgubila dozvolu za rad kao lekar, odlazi da radi u malo mesto. Gurney iz zatvora oslobađa svoje ljude, ali pri tome i sam biva ranjen. Opet šalje po Carol da mu pomogne. U međuvremenu je kidnapovao i pisca Billa, kako bi napisao njegovu biografiju. Kako ih po završetku pisanja ne bi ubio, Carol preuzima stvar u svoje ruke... Prevod uradio bobinhomerca Ažurirao bojan969 - 29.Kolovoz/Aug.2014 u 23:54 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2014 u 23:16 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |