Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - King kong živi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

King kong živi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tihomir View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: King kong živi
    Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 10:26
Zanima me dal ima netko taj film na dvd-u ili divx-u
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 12:25
Nevjerojatno koliko je poraslo zanimanje i potražnja svih ostalih King Kong-ova nakog ovog Jacksonovog...
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 15:03
Imam doma prvog king konga iz 1976 na dvd-u i nastavak "king kong živi" ali samo na vhs-u, pa me zanima dal ima mozda tko to na dvd-u ili divx-u.
Na vrh
seinfeld View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seinfeld Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 15:22
odakle si snimio taj king živi na vhs-u, ima li prijevoda, ja ti ga mogu pretvoriti u dvd sa vhs-a, odakle si
Seinfeld
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 19:02
To sam snimil sa tv-a već davno. Ima prijevod. U biti to je nastavak king konga de mu ugrade plasticno srce i spase ga i na kraju postoji jedna zenka ing kong s kojom ima mladunce itd... Ja sam iz Varaždina a ti?
Na vrh
seinfeld View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seinfeld Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2006 u 20:26

iz splita, volio bih se mijenjati za taj film imaš li kakav katalog, moj mail ti je seaman@hi.t-com.hr  je li dobra slika

Seinfeld
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,244 sekundi.