| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
King Arthur: Legend of the Sword (11.05.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Xkenan_e28
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: King Arthur: Legend of the Sword (11.05.2017.)Objavljeno: 11.Svibanj/May.2017 u 23:51 |
|
Izgleda da nisi fan Guy Ritchie-a
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2017 u 08:34 |
|
Guy je legenda režiser i dosta inovacija je ubacio u filmsku industriju ali mi nije jasno zašto se uhvatio Athura.U traileru napišu od režisera Sherlocka Holmes-a pa to je za mene nisko,a ako te treba Guy-u stvarno jadno.Tko god gleda bar jedan film mjesečno zna tko je Guy a tko ne zna nije ga ni briga.U potpunosti se slažem s IgaBiva.Previše ekranizacija o King Arthur-u.
|
|
![]() |
|
cope73
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 10.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Nis Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 00:32 |
|
Gledao ga u bioskopu, sve na svom mestu... film je ekstra!!!
|
|
![]() |
|
Muvator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 12:57 |
|
Bio sam na premijeri oba, gore pomenuta, filma i smatram da je King Arthur dosta bolji kako po radnji, tako i po humoru. Efekti i jednog i drugog filma su odlicni i rame uz rame su. Sto se tice ocjene, ocigledno je da se vise novca vrtjelo oko Cuvara galaksije, jer je perspektivan film I fransiza zato i ima vecu podrsku kao i ocjenu kriticara. Sve u svemu Legenda o macu je vrlo zanimljiv i odlican film, sve preporuke. Pozdrav!
|
|
![]() |
|
valeyr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: srbija Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 22:02 |
|
Odgledao sam film prosle nedelje ,i mogu reci da sam odusevljen kao animacijom,efektima, tako i pricom i glumcima u tom filmu,koji iako ne toliko poznati,savrseno su odigrali svoju ulogu. Film mi je konstantno drzao paznju , i mogu reci jedan od boljih filmova koji sam odgledao. Ubedljivo mi je ova verzija King Arthur, omiljena
Ažurirao valeyr - 15.Svibanj/May.2017 u 22:03 |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 23:58 |
|
Radnja je štura i malo se toga zapravo dešava, ali film je tako odrađen na uštrb efekata.
Za gledanje u bioskopu u 3D je odličan. Zabavan, glumačka ekipa fina, efekti super. Ima čak i malo humora, dobra kostimografija i akcione sekvence. Definitvno film za bioskop bez umetničke vrednosti. |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |