Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kineski fantasy-istorijski spektakl ima nastavak (08.06.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2025 u 15:41 |
Preskočiću. Oba ) Nije da imam nešto protiv žanrova istorijski ili fantasy ili mix u ovom slučaju ali ovaj me ne zanima, tj. ovi me ne zanimaju )
|
|
![]() |
|
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ništa osobno. Ti i onaj Joker imate više komentara o nekim filmovima koje niste gledali ali imate mišljenje nego o filmovima koje ste gledali. Ili je to samo da napišete nešto ? . . . . . Pametni ljudi kažu da je nešto bilo napisano i na tarabi ..... pa je Mujo na.ebao.
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1397 |
Alergičan sam na azijski fantazi.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 72366 |
Meni ne smeta, zapravo sam malo toga savremenog uopšte pa gledao, wu xia filmove pa volim, mada ne one sa kakvim božanstvima, demonima i čudima.
Sa ovim filmom iz teme bi me pre zabrinulo to što već na plakatu gotovo da ne mogu prebrojati likove, tuce ih je makar, to mi onda biva teže ispratiti. Hajde u serijama se ima prostora i vremena ali kako se stigne u filmu standardnog trajanja uopšte predstaviti toliko likova. Joxer je tokom godina znao skrenuti pažnju na ponešto što, po njemu, vredi od svega toga, pa bih radije onda probao nešto od tih filmova. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |