Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kineska komedija najgledanija, a drugi triler (15.07.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kineska komedija najgledanija, a drugi triler (15.07.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kineska komedija najgledanija, a drugi triler (15.07.2024.)
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2024 u 20:21
Preskocicu oba filma i to bez razmisljanja a vec sam jednom prilikom i obrazlozio zasto sam sveo na minimum i azijsku kinematografiju i induski Bollywood ili rusku kinematografiju, ali da se vratim na azijsku kinematografiju zasto sam sveo bash na minimum. Iz prostog i jednostavnog razloga a to je da im je vecina projekata poprilicno konfuzna, da, da, poprilicno. Dok je azijska kinematografija poprilicno konfuzna, da spomenem i ovo. I Bollywood filmove sam sveo na minimum a shto se njih tiche, u pitanju je da mi smeta shto u vecini projekata i pevaju i igraju a znaju i da imaju nepotrebnu komiku. projekti im imaju dugacku minutazu, to mi ne smeta, bash naprotiv, ali za njihove projekte, mislim da ne trebaju tolike minutaze. Bollywood najvishe snima, ali to ne znaci i kvalitet. A shto se ruske kinematografije ticha i njih sam sveo na minimum ali znam ponekad da odgledam njihove serije a shto sam i njihovu kinematografiju sveo na minimum, evo i razloga. Mislim da previshe njihovih projekata je vezano za drugi svetski rat, bash previshe. Znachi te fore tipa tenkovi i slicno, mislim da je demode.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.