| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kineska komedija najgledanija, a drugi triler (15.07.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kineska komedija najgledanija, a drugi triler (15.07.2024.)Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2024 u 20:21 |
|
Preskocicu oba filma i to bez razmisljanja a vec sam jednom prilikom i obrazlozio zasto sam sveo na minimum i azijsku kinematografiju i induski Bollywood ili rusku kinematografiju, ali da se vratim na azijsku kinematografiju zasto sam sveo bash na minimum. Iz prostog i jednostavnog razloga a to je da im je vecina projekata poprilicno konfuzna, da, da, poprilicno. Dok je azijska kinematografija poprilicno konfuzna, da spomenem i ovo. I Bollywood filmove sam sveo na minimum a shto se njih tiche, u pitanju je da mi smeta shto u vecini projekata i pevaju i igraju a znaju i da imaju nepotrebnu komiku. projekti im imaju dugacku minutazu, to mi ne smeta, bash naprotiv, ali za njihove projekte, mislim da ne trebaju tolike minutaze. Bollywood najvishe snima, ali to ne znaci i kvalitet. A shto se ruske kinematografije ticha i njih sam sveo na minimum ali znam ponekad da odgledam njihove serije a shto sam i njihovu kinematografiju sveo na minimum, evo i razloga. Mislim da previshe njihovih projekata je vezano za drugi svetski rat, bash previshe. Znachi te fore tipa tenkovi i slicno, mislim da je demode.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |