Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kikujirô No Natsu Aka Kikujiro (1999) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Vvesko ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 552 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2016 u 14:24 |
![]() Režija: Takeshi Kitano Scenarij: Takeshi Kitano Žanr: Komedija, Drama Jezik: Japanski Država: Japan Trajanje: 121 minuta Uloge: Takeshi Kitano, Yusuke Sekiguchi, Kayoko Kishimoto, The Great Gidayû, Yûko Daike... Devetogodišnji Masao živi sam: otac mu je davno stradao nesretnim slučajem, a majka radi u drugom gradu i nikad ga ne posjećuje. O Masau je uvijek brinula baka, ali ona je sad u staračkom domu, tako da je dječak prepušten samom sebi, jedino što mu jedna žena dolazi svaki dan skuhati ručak. Ljeto je i kako svi njegovi prijatelji s roditeljima odlaze na ljetovanje, tužni Masao odluči krenuti na put i pronaći majku. Kad to sazna njegova bivša susjeda, koja je bila dobra s dječakovom bakom, zaduži svog neodgovornog supruga Kikujira da putuje s dječakom i pomogne mu. Kikujiru je to prilika da se makne od stroge žene i s njezinim se novcem kladi na konjskim utrkama i relaksira se u skupom hotelu... "Kikujiro no natsu" je dobio nagradu Japanske filmske akademije za najbolju glazbu i sporednu glumicu (Kayoko Kishimoto kao Kikujirova supruga), a bio je nominiran i u kategoriji najboljeg filma. Na festivalu u Valladolidu film je dobio nagradu FIPRESCI-ja te nagradu za najboljeg glumca (Kitano) izvor:mojtv Ažurirao Vvesko - 13.Kolovoz/Aug.2016 u 14:26 |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |