Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kelly's Heroes (1970)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kelly's Heroes (1970)

Kelly's Heroes

Kelly's Heroes (1970)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zlato za odvažne

Godina:

1970

Žanr:

komedija, avantura, ratni

Trajanje:

144 min

Režija:

Brian G. Hutton

Scenarij:

Troy Kennedy Martin

Glavne uloge:

Clint Eastwood
  >  Kelly
Donald Sutherland
  >  Oddball
Telly Savalas
  >  Big Joe
Harry Dean Stanton
  >  Willard
Carroll O'Connor
  >  General Colt
Dick Balduzzi
  >  Fisher
Hal Buckley
  >  Maitland
Gene Collins
  >  Babra
Richard Davalos
  >  Gutowski
David Hurst
  >  Colonel Dankhopf
Len Lesser
  >  Sergeant Bellamy
Perry Lopez
  >  Petuko
Gavin MacLeod
  >  Moriarty
Stuart Margolin
  >  Little Joe
Jeff Morris
  >  Cowboy
Fred Pearlman
  >  Mitchell
Don Rickles
  >  Crapgame
Tom Troupe
  >  Job

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kelly's Heroes (1970)
    Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2015 u 11:39

Kelly's Heroes (1970)  

imdb                            titl

žanr      :  ratni, komedija,  
                                režija    :  Brian G. Hutton
                                scenario:  Troy Kennedy-Martin
                                trajanje :  144m

zemlja   :  USA,  Jugoslavija
                                jezik      :  engleski (francuski,, nemački)

uloge     : Clint Eastwood
                                      Telly Savalas
                                       Don Rickles
                                       Carroll O'Connor
                                       Donald Sutherland

Namerili su da opljačkaju banku... Zamalo da dobiju rat! 
Keli je nekadašnji poručnik čije su se iluzije o ratu, ako ih je ikada i imao, davno raspršile. Kada zarobi nemačkog oficira, otkriva plan o premeštanju zlatnih poluga vrednih milione dolara. Okuplja trojicu prijatelja koji mu pomažu da se ušunja iza neprijateljskih linija i ukrade plen. Kelijevu ekipu čine džangrizavi narednik Veliki Džo, narednik Krapgejm, odličan poznavalac crnog tržišta i ozbiljan prevarant, te opušteni komandant Odbol. 
Prešavši na neprijateljsku teritoriju, Keli i ekipa sve se više udaljavaju od saveznika i nailaze na nemačke trupe. Čuvši za njihov susret sa neprijateljem, general Kolt njihov pljačkaški pohod proglašava za vojni uspeh !!
Film inspirisan istinitim događajem, sniman je u Istri.

Ažurirao kadetoni - 28.Kolovoz/Aug.2015 u 12:29
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2015 u 11:45
Svaki put kada ga "zakacim" na nekoj od televizija, cini mi se bolji i zabavniji.
Vladika
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2015 u 12:24
I ja sam ga više puta pogledao i uvek se nanovo oduševim. Upečatljivi, nezaboravni  likovi koje igraju Klint, Teli Savalas, Donald Saterlend, Karl-Otto Alberty (nemački tenkista)...
A često i poslušam song

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2015 u 22:49
Ah, kakav perverzni WWII flick. Zašto ratovati kad je dovoljno ukrasti zlato. Taj Hutton je snimio dva bisera u par godina. 
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2015 u 23:03
Moj muž isto mnogo voli ovaj film. Meni je ok, ali ništa posebno, dok je njemu među "redovnom literaturom". Očigledno vi momci u njemu vidite nešto što nama ženama promiče. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2019 u 16:11
Odličan i zabavan film,fantastična ekipa. Preporuka.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2019 u 07:03
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Moj muž isto mnogo voli ovaj film. Meni je ok, ali ništa posebno, dok je njemu među "redovnom literaturom". Očigledno vi momci u njemu vidite nešto što nama ženama promiče. lol

U "Sleepless in Seatle", lik koji tumači Tom Hanks potvrđuje tvoju tezu kada se u šali, gotovo sa suzama u očima, priseća scena iz "Dirty Dozen" beše...
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2019 u 22:39

Kačio sam već ovo. Saterlend u svom elemenmtu a ni ostali mu nisu daleko odmakli.

Mala dopuna opisu filma. Film Kelijevi heroji koji se snimao na području Obrenovca, Beočina i Istre. Gore je Klint koji planduje na Petrovaradinu.

Film mi je bio i ostao simpatična zezalica u kojoj sam prvi put čuo i video da i vojska ima svoju grobarsku jedinicu.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2025 u 22:14
ovo mi je jedan od dražih ww2 filmova. zašto?
sve je odlično. scenarij, režija, gluma, likovi, dijalozi, specijalni efekti, napetost itd.
osim što je sniman na prostoru bivše juge, zanimljivo je i to da je osim regularnih vojnih zapljena bilo i sličnih nezabilježenih događaja manjih razmjera u privatnom aranžmanu u stvarnosti (ako je vjerovati masi dokumentaraca koje sam pogledao). tako da sama osnovna ideja za scenarij najvjerojatnije nije izmišljena.
Aaa?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2025 u 05:35
Zabavan 👍, nezaobilazan u detinjstvu, zajedno sa Dirty Dozen, Escape from Athena, Guns of Navarone, Where eagles dare itd, nije mogla proći sedmica bez nekog od tih da kažemo ratnih filmova.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.