Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Karate Kid: Legends najgledaniji (12.05.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13.Svibanj/May.2025 u 21:36 |
Gledaću. Trenutno pokušavam da skinem Cobra Kai Season 06 ima Part 1 koji sam skinuo ali Part 2 i Part 3 ali nekako sam se snašao pa našao svih 15 na jednom mestu pa ako prevodi ne odgovaraju gledaću bez njih ali u svakom slučaju Karate Kid : Legends ću gledati.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 73454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deluje konfuzno i nepotrebno preko granice moje izdržljivosti, čemu nasilno preplitanje gomile nespojivih likova iz potpuno različitih filmova. Pa samo zbog te alavosti i imbecilnosti ću ga preskočiti pa ma koliko voleo Jackie Chana. O filmovima iz osamdesetih u većini slučajeva mislim sve najgore, kao i to da im je mesto u toj dekadi bez hebavanja na ekranima danas, to i jeste jedan od razloga sunovrata Hollywooda, nostalgija za površnim budalaštinama koja su samo deca i mogla voleti tada, uvreda za borilački film. Razumem popularnost Cobra Kai, naravno da će producenti imati erekciju, ali onaj pristojni rimejk sa Chanom nije valjda tu da bi se akao i srozavao besmislenim kombinovanjem, jezivo me iritira sve to. Dok je ovaca biće i vune, so fuck it.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |