| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kanski pobednici (29.05.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kanski pobednici (29.05.2022.)Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 12:46 |
|
Auuu, pored bezveznih (melo)drametina naoko tu ima nekoliko potencijalnih bombona! Boy from
heaven čini se razotkriva grijehe klerikalnih struktura u državi gdje
vas otmu pa obezglave iz čista mira, tako da to gledam pod obavezno. Holy
Spider kaže publika je bježala van zbog scena nasilja, to se isto gleda
jer se radi o barbarskoj državi pa se od nje i očekuje mesarenje i
masakriranje jer je njima to normalno. Ažurirao JoxerTM - 29.Svibanj/May.2022 u 12:51 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 13:35 |
|
The Square nisam gledao, ali evo opet osvoji kao scenarista i reziser pa bi bio red da pogledam bar jedan, npr. ovogodisnji. Za film EO ne znam sta da mislim, kazu da je inspirisan filmom , tj. dramom Balthazar od Bresson-a , a on pak na ...deluje mi zanimljivo. Koreeda-in Broker verujem da salje poruku ili bar ukazuje na problem, ali jos jedna drama. Holy
Spider, pa on je radjen po istinitom serijskom ubici iz Irana, koprodukcija 4 zemlje i sniman u Jordanu, A reziser mislim da je presao u Dansku da zivi, a rodjen je u Teheranu, i mlad je, gledao sam njegov film Grans. Verovatno mucna prica. Boy from Heaven, pa ne znam koliko ce dotaci... mada mislim da necu da ga gledam. Decision to Leave- jeste rezija Park Chan-wook-a, zanr na dva mesta crime/drama, , na trecem mystery/drama/melodrama, pa dok se ne pogleda... Da u sustini drame, treba procitati lepo o cemu se radi.
Ažurirao AlexDeLarge - 29.Svibanj/May.2022 u 13:40 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |