Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kanski pobednici (29.05.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kanski pobednici (29.05.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kanski pobednici (29.05.2022.)
    Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 12:46
Auuu, pored bezveznih (melo)drametina naoko tu ima nekoliko potencijalnih bombona!

Boy from heaven čini se razotkriva grijehe klerikalnih struktura u državi gdje vas otmu pa obezglave iz čista mira, tako da to gledam pod obavezno.

Holy Spider kaže publika je bježala van zbog scena nasilja, to se isto gleda jer se radi o barbarskoj državi pa se od nje i očekuje mesarenje i masakriranje jer je njima to normalno.

I naravno Decision to Leave, korejski triler = komentar ne treba.

Ažurirao JoxerTM - 29.Svibanj/May.2022 u 12:51
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2022 u 13:35
The Square nisam gledao, ali evo opet osvoji kao scenarista i reziser pa bi bio red da pogledam bar jedan, npr. ovogodisnji.

Za film EO ne znam sta da mislim, kazu da je inspirisan filmom , tj. dramom  Balthazar od  Bresson-a , a on pak na ...deluje mi zanimljivo.

Koreeda-in Broker verujem da salje poruku ili bar ukazuje na problem, ali jos jedna drama.

Holy Spider, pa on je radjen po istinitom serijskom ubici iz Irana, koprodukcija 4 zemlje i sniman u Jordanu, A reziser mislim da je presao u Dansku da zivi, a rodjen je u Teheranu, i mlad je, gledao sam njegov film Grans. Verovatno mucna prica.

Boy from Heaven, pa ne znam koliko ce dotaci... mada mislim da necu da ga gledam.

Decision to Leave- jeste rezija Park Chan-wook-a, zanr na dva mesta crime/drama, , na trecem mystery/drama/melodrama, pa dok se ne pogleda...

Da u sustini drame, treba procitati lepo o cemu se radi.

Ažurirao AlexDeLarge - 29.Svibanj/May.2022 u 13:40
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.