| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kamchatka (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kamchatka (2002)Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2014 u 19:49 |
|
Kamchatka (2002) ![]() IMDb Režija: Marcelo Piñeyro Scenarij: Marcelo Piñeyro, Marcelo Figueras Žanr: Drama Jezik: Španski, Svahili Država: Argentina, Španija, Italija Trajanje: 106 min Ricardo Darín ... David Vicente, dad Cecilia Roth ... Madre Héctor Alterio ... Grandfather Fernanda Mistral ... Grandmother Tomás Fonzi ... Lucas Mónica Scapparone ... Bertuccio's Mother Milton De La Canal ... Simon / El Enano / Tiny Matías Del Pozo ... Harry Evelyn Domínguez ... Nina Morena Leticia Brédice ... Teacher Nicolás Cantafio ... Bertuccio Gabriel Galíndez ... Military Guard Maria Socas ... Mom's Friend Dirljiva priča o desetogodišnjem dječaku koji pokušava razumjeti život u kome se stvari i navike brzo mijenjaju. Uljuljkan u svijet superheroja, televizijskih junaka, ne primjećuje da se je u njegovoj državi situacija drastično promjenila. Roditelji koji prolaze kroz politički progon u Argentini 80-tih godina prošlog stoljeća odluče obitelj skloniti u sigurnu kuću na selu, pokušavajući sve predstaviti kao igru. NAGRADE: 2003 - Argentinean Film Critics Association Awards Tri nagrade i dve nominacije 2003 - Cartagena Film Festival Marcelo Figueras, Marcelo Piñeyro, dobitici nagrade za najbolji scenarij Marcelo Piñeyro, nominacija nagrade za najbolji film 2003 - Ghent International Film Festival Marcelo Piñeyro, nominacija nagrade 'Grand Prix' 2003 - Havana Film Festival Marcelo Piñeyro, dobitnik nagrade za najbolji scenarij i nagrade 'Grand Coral' 2003 - Vancouver International Film Festival Marcelo Piñeyro, dobitnik nagrade za najpopularniji film Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 22:29 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 23:34 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |