Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva > DVD software: sve na jednom mestu
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako spojiti dva DVD-ja u jedan
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako spojiti dva DVD-ja u jedan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako spojiti dva DVD-ja u jedan
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 17:19

Počevši od verzije 3.0, DvdReMake se može upotrebiti za spajanje dva  DVD-a (DvdReMake Pro - 4 DVD-a). To znači u potpunosti čuvanje originalnih izbornika, jezika, svega...

Procedura je u potpunosti automatizovana, jednostavno importujete DVD-je koje želite spojiti. Odete na "Tools\Merge DVD..." izbornik i odaberete projekte koji će se spajati. Kao rezultat toga dobićete novi projekat. Eksportujte ga i imate dva dvd-a spojena u jedan.

Kada se pokrene, pokazaće se početni izbornik gdje odaberete koji disk ćete gledati a nakon toga se on ponaša kao da je on jednini na DVD-u. U bilo kojem trenutku ako pritisnete "title menu" na vašem daljinskom bićete prebačeni na početni izbornik.

Program: DOWNLOAD

Uputstvo: DOWNLOAD

preuzeto sa www.dimadsoft.com

Ažurirao icemaher - 17.Svibanj/May.2012 u 12:51
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2007 u 14:06
To će nam dobro doći kad budu ovi dual layer pali ispod sto dinara i kad budemo vraćali one filmove koji su podeljeni na dva diska u jedan dual layea disk.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Tony Montana View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 06:28
ja sam pratio ova upustva sa programom dvdremake ali kad sve uradim opet imama dva zasebna dvd-ea nisu spojeni u jedan dvd, ja bi ih htio spojiti ko dva avi fila u virtualdub-u , jel to moguće 
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2009 u 08:59
DVD2One v.1.5.0 [http//www.dvd2one.com/].
Nisam siguran za meni ali garantovano spaja film sa 2 DVD-ja u jedan.
Na vrh
borism View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj borism Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2009 u 06:12
evo ovdje je objasnjeno malo googlanja cini cuda ;)

http://www.neotronic.net/forum/showthread.php?t=519
Na vrh
masters82 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj masters82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2010 u 23:09
E ovo sam tražio, ma pogodak u srž, svaka čast
Hvala !!!
Na vrh
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2010 u 19:48
darie reguliraj upatstvo za dvd remake 4.ne radi.hvala
Na vrh
pancepaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pancepaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2012 u 19:04
jer moze da se postavi upatstvo link ne radi.bilo gde upload
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2012 u 00:49
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
pancepaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pancepaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2012 u 18:42
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Link za uputsvo
fala ti mnogu no polesno mi e so eden film si staviv na cxtodvd da mi gi pravi nad 3-4gb.Ke te poslusam poubavo eden film na edno dvd.Thumbs UpSmile
Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.