Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako sinhronizovati DIVX titlove?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako sinhronizovati DIVX titlove?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
chat View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako sinhronizovati DIVX titlove?
    Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 06:44
Najvici broj filmova na mrezi je 24FPS, nas evropski standard je PAL (25FPS).
Posto vecinu filmova volim da gledam na kucnom DVD playeru, obicno filmove sa mreze convertujem sa 24FPS u 25FPS.

Za mene nije problem da gledam filmove bez prevoda medjutim za moje goste to predstavlja problem.   Povlacenjem titlova sa divx-tilovi.com sam primetio da mi titl zaostaje za slikom jer je ocito da je sada slika brza za 1FPS u odnosu na original.

Da li postoji program koji ovo moze resiti?

Zahvaljujem.
Moja karma je upravo pregazila tvoju dogmu...
Na vrh
chat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 06:53
Zahvaljujem se clanu "darije" na predlogu iz ranijih postova ali nije uspelo sa SW.  Treba mi neki gde cu ja manuelno istitlovati film da osiguramo tacnost.
Moja karma je upravo pregazila tvoju dogmu...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 13:11
I u SW ti možeš ručno da ih podešavaš....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.