| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kako promijeniti boju titla? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
random
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kako promijeniti boju titla?Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2010 u 10:44 |
|
Imam problem sa jednim filmom, na njega je nalijepljen arapski titl i iste je boje kao nas (bijela). To mi naravno mnogo smeta pri citanju pa sam odlucio pokusati da promijenim boju titla ili staviti neku pozadinu na titl. Pokusao sam to uraditi sa Subtitle Workshop-om ali nije islo
![]() Moze li mi neko objasniti kako se to radi? Unaprijed Hvala
![]() |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2010 u 11:03 |
|
SW nije namenjen u tu svrhu. Za promenu boje titla (samo na kompjuteru) koristi podešavanja u softverskom plejeru koji koristiš (BS, VLC, GOM...). Promena boje titla na samostalnom DVD plejeru je najčešće nemoguća (čast retkim izuzecima) i zato se mora nalepiti naš titl preko već nalepljenog (arapskog ili og već...). Ima više načina, ali je najefikasniji u Virtual Dub-u. Uputstvo imaš ovde:http://forum.titlovi.com/uputstvo-za-virtual-dub_t37806.html .
U istom uputstvu imaš i objašnjenje kako "obrisati", tj. zamaskirati nalepljeni titl, i još mnogo korisnih stvari. Ako na komp. koristiš VobSub za puštanje titlova (pojavi se debela zelena strelica u system tray) dvoklikm na tu strelicu ulaziš u podešavanje, klikni na font i podesi boju i debljinu kao i font titla. Isto važi i za ffdshow ako ti on pušta titlove na kompu, kad se pojavi ikonica ffdshow-a klikni na nju za podešavanje titla. |
|
|
|
![]() |
|
random
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2010 u 14:44 |
|
Hvala mnogo, i trebalo mi je za komp
pozz
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |