Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako napraviti divx film?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako napraviti divx film?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako napraviti divx film?
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2007 u 15:22
ConfusedPOZDRAV SVIMA!!Ja sam nov sta se tiće skidanja filmova sa interneta pa bi zamolio ako netko zna kako pravilno skinut divx ubacit prijevod i spržit ga na cd!!??ja sam do sada skido filmove sa torrenta i bilo je ok,ali nisam znao ubacit prijevod u film!!sada sam skino i AviSub,to je navodno za prijevod ubacit!!zamolio bi ako netko zna da mi kaže kako se to radi!!!HVALA!!POZDRAV!!
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2007 u 00:36
Pa ako koristis bs player dovoljno je da samo prevuces prevod u film kada ga pustis.
A ako koristis media player classic ili nesto slicno, onda moras da promenis naziv prevoda da bude isti kao i naziv filma, da ga smestis u isti folder gde se nalazi i film i kada pustis film prevod ce se sam pustiti :)
Na vrh
vicky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vicky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2007 u 09:22
pošalji mi e-mail pa cu ti odgovoriti sve sto ti treba od
programa i postupke, Vicky from DigitalAmusementXerox@yahoo.com,Cao!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2007 u 13:59
ok hvala vam puno!!skuzio sam kako se to radi preko virtualdub moda i subtitle vorkshopa!!ma znam ja ovo za bs player i media player!htjeo sam napravit film,zaljepit prijevod na njega i gledat ga na dvd playeru!!uspio sam,pozdrav!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.