Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako gledati divx na ps2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako gledati divx na ps2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sino View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako gledati divx na ps2
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 14:14
Eto u naslovu sam napisao što mi treba.Imam nekoliko stotina filmova u diviX formatu i gledam ih na TV preko kompa ali u jednom od foruma sam vidio da deèki gledaju i na crnu kutijicu.To bi mi bilo zgodno da se ne mora zauzimati komp kada se žele gledati filmovi.U ps2 imam ugraðeni neki èip onaj skuplij za spržene igrice cd i dvd svejedno mu je sve radi ali filmove u diviX-u neèe.Molim pomoè.Sino
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 14:18

pa podržava li ti divx?

ili probaj na kompu napraviti èistokrvni divx preko dr.divx-a

Na vrh
Sino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 14:25
Ne .Kada stavim cd tranu ništa.
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 14:39

cekaj ne bi ti znacilo da ti ne podrzava divx?

pa onda sta ocekuješ od njega da si sam nadogradi chip ili novi stavi?

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 15:11
pa treba ti divx player od ps2 to ubacis cd i on ucita nesto i ubacis film i on pusta sve trazi od svog cd pirata da ti nabavi taj cd sa tim playerom i to je to
Fission Maild
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 18:31

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

pa treba ti divx player od ps2 to ubacis cd i on ucita nesto i ubacis film i on pusta sve trazi od svog cd pirata da ti nabavi taj cd sa tim playerom i to je to

zar se ne može sa chipom?

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 22:39
nemos trebas program ja imam reality media player i svi rade
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.