| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kako gledati Avengers: Endgame (15.04.2019.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kako gledati Avengers: Endgame (15.04.2019.)Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2019 u 17:18 |
|
- Nakon napuštanja projekcije, tiho izađite,zakljucajte se u svoju sobu i nemojte izlaziti 20 dana !
Mene u kinu uvijek zapadne da sjednem kraj nekoga ko zna sve o superherojima i melje citav film,da ne spominjem ove sto prebiraju po kesama od Chipsa pa ne mozes nista da cujes,eh umalo da zaboravim i klince sa laserima,oni su neizostavan dio publike.
|
|
![]() |
|
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2019 u 18:02 |
|
Hebo vas Tanos i bog! I ti Buzi više ne se*i, nego idemo gledati Detektiva Pikaćua! Mani se tih dječijih pi*darija i Avendžersa! Ja ne znam kako to ljudima ne dosadi. Ajte više, molim vas, super vam je ovo, a bunite se kad RTS svake godine reprizira "Srećne ljude" i "Bolji život". Ne kontam???
SPOJLER ALERT: Ant-man će se STVARNO zaući Tanosu u pe-du i eksplodirati u njemu. Ozbiljno! Ne zahebavam se.
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2019 u 20:33 |
|
Sudbinu Avengersa rijesava nova marvelova super-heroina,Stana Trosisa ( o njenim super mocima necemo diskutovati ) !
Icemo,tj ide autobus dijece za Banja Luku,sa njima cemo,svi komplet na premijeru... Rece mi mali komso,pitao sam ima li mjesta,kaze nace se. Idemo u sklopu skole,najstariji smo u razredu ali vodicemo se kao blago retardirani,ja cu glumiti,ti ne trebas
![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
|
marija-trandafilovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2019 u 01:56 |
|
meni u bioskopu obavezno se desavaju sledece stvari
-kad ima slobodnih mesta,sednem obavezno blize platnu,bolji osecaj,barem meni,i da izbegnem da me neko sat i po do dva maltretira udaranjem u stolicu,kao da ima napad epilepsije,poslednji put u bioskopu sam seo jedini u ceo prazan red,a neki zaljubljeni par je bio u redu iza,i opet neverotano ceo red se tresao,ko zna sta su radili -ajde,zakasnis pet minuta,deset minuta,ali dodjes posle dvadeset minuta,i obavezno trazenje prolaza mobilnim telefonom,pri tome svetlost mobilnog me zaslepi,posle mi treba pola sata da dodjem sebi od shoka -ajde krckanje,hrskanje,mljackanje,i prezivim,moraju ljudi jesti,ali konstantno padanje flasa,mobilnih,torbica,naocara,to mi je hit
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2019 u 03:23 |
|
Mene dosta smaraju telefoni,da se ne moze sat i po - dva bez telefona j*bemu majku pa to je zalosno. Ne iskljuce zvono,ono pisti,pa dok ga on jadnik nadje pa ugasi,to je haos.
Kod nas ona baba cepa karte pa gdje te zapadne,nema biranja mjesta. Zato izbjegavam premijere,odem neki drugi dan kad je manja guzva. |
|
![]()
|
|
![]() |
|
Gewehr98
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 1219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2019 u 15:13 |
|
Je**š Osvetnike, moram ići gledati, pošto sam gledao prošli deo. Zanima me šta će se desiti. Više iščekujem Bilo jednom u Holivudu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |