Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako dobiti sliku filma (divx) na TV????
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako dobiti sliku filma (divx) na TV????

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ludilo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ludilo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako dobiti sliku filma (divx) na TV????
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 16:28

Ljudi, pomoć. Spojio sam komp i TV, htio bih gledati divx na TV. Međutim, sve što sam do sad uspio dobiti je slika pozadine (desktopa) koju imam na kompu. I to još crno-bijela. To je sad jedino kao ukras, a to mi ne treba.

Imam windowse 98 i karticu GeForce 4.

Znam da je moguće složiti da gledam divxe na TV, jer sam tako do sada imao podešeno i gledao sam bez problema. Ono, pustim film na kompu i istovremeno imam sliku i na monitoru i na TV, bez da išta podešavam. Problem je što sam morao ispočetka instalirati windowse i sad treba podesiti da dobijem sliku tamo. (prije naravno nisam ja to podesio, jer nemam pojma o tome)

Eto, pomagajte ko zna, što treba raditi, znam da treba kliknuti miš desno, pa properties, pa settings i tamo označiti drugi monitor, to sam uradio, ali nije to to, tj. nije dovoljno, kako dobiti boju na TV i sliku filma?????? Ko zna nek mi napiše detaljno postupak, jer ne znam baš puno oko tih stvari.

luđaci su me oduvijek voljeli
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 19:37
Skini najnovije drivere za graficku karticu!!!!
Na vrh
ludilo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ludilo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 20:25
eh, uspio sam i sam. Napokon
luđaci su me oduvijek voljeli
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 00:25
Mora da ti je stajalo na NTSC
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2004 u 23:54
Pa dobro što si uspio, skinuti drivere ili naštelati...reci jel ti treba ili ne treba pomoć...
skarahas
Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 07:40

Ma Pusti ga vidiš da ni sam nezna šta mu treba

Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2004 u 22:41

cimje mali problem trazi pomoć kojeg nakon par sati sam rijesi

lik

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2004 u 09:04

Ma vazno da je resio problem...

Mislim da mu je bilo do driver-a jer imam istu karticu i radi.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,309 sekundi.