Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - k0129kkcuoi.avi.__a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

k0129kkcuoi.avi.__a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: k0129kkcuoi.avi.__a
    Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 07:07
   Dobio sam 7 ovakvih partova , samo sto na kraju ostalih partova stoji po slovo abecede koje je sledece, b,c,d,e... kako ovo spojiti, ne moze win rar, ne vidi ni HJ split?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 09:55
Probaj rename svih delova i umesto __a napiši rar ili 001, 002, 003... 
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 10:50
Probao sam obe solucije, Win rar nece ni da pocne da raspakuje, a Hj split ih spoji ali kad pustim izbaci da ne podrzava format.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 11:21
Aha, ajde ovako: skini program File Type Verificator (služiće ti i kasnije), instaliraj ga i ubaci prvi od tih fajlova... Vidi šta će ti reći, koja je prava ekstenzija E sad, pošto sam u međuvremenu video odakle si to skinuo (nevaljalče jedan, skidaš nićepor LOL), obrisaćeš sve te __a, __b ... i ostaviti samo .avi-je... Onda instaliraj neki program za klasično spajanje video fajlova: recimo,
AVI/MPEG/RM/WMV Joiner
ubaci sve te fajlove i spoji ih
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 11:29
Evo pokusavam da nadjem taj programcic, ali me zajebava vec dva dana neki blinkx.com , sta god iz googla krenem da otvorim on mi se ubaci, pa jos nisam skinuo.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 12:43
Pa nema šta da ga tražiš, stavio sam ti link...
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 13:03
Mislio sam na verificator, a Joiner sam skinuo i uradio onako kako si rekao ali mi je izbacio da ne prepoznaje avi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 13:40
hm, baš čudno... Evo ti za File Type... http://eng.softq.org/FTV

A reci mi ovako, da li , kad skloniš taj nastavak __a, možeš fajlić da otvoriš nekim player-om?
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 14:08
Ne mogu ni sa jednim.
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 14:19
Evo skinuo sam verificator, i samo kod jednog parta mi je izbacio u koloni gde je File Type Description, da je PCL File, ali sam ove partove ubacio nakon sto sam preimenovao extenziju u avi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 14:35
I probaćeš još jednu stvar, a onda se predajem (realno, takvih filmova imaš na pretek, pa skini neki drugi) Proverićeš codec-e, recimo GSpot-om ili VideoInspector-om... (ako uopšte budu hteli da učitaju to). Ili probaj ubaci prvi deo u VirtualDub... Šta kaže on?
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 14:51
Nista od ovoga ne moze da detektuje video format, tako da je najpametnije odustati. A sto se tice samog filma, nisam imao nista pametnije za skidanje, pa cisto da nesto radi. U svakom slucaju hvala na trudu i pozdrav do sledece prilike!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.