Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Južnokorejski avionsko-katastrofični (14.07.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Južnokorejski avionsko-katastrofični (14.07.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Južnokorejski avionsko-katastrofični (14.07.2024.)
    Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2024 u 14:32
Pre sam gledao azijsku kinematografiju, ne kazem da sam prestao ali je to sada znatno u smanjenom broju, mozda zato shto su skloni da im projekti budu konfuzni, ko zna ) Isto tako i Bollywood filmove sam znatno smanjio, oni na primer dosta snimaju ali to ne znaci da je kvalitetno. Na primer, kod njih mi smetalo i smeta shto u filmovima uglavnom igraju i pevaju a i ''ponekad'' imaju nepotrebnu komiku u filmovima a isto tako projekti im imaju dugacke minutaze, to mi ne smeta, bash naprotiv ali njima su ''ponekad'' te velike minutaze bespotrebne. Isto sam smanjio i rusku kinematografiju, uglavnom sad gledam njihove serije ali sto se tice njihove kinematografije, mislim da suvishe ali suvishe imaju tih filmova o drugom svetskom ratu i da retko koji film moze da prodje na tu temu a isto znaju i takvi filmovi da budu konfuzni i kad sam ponovo spomenuo ''konfuzni filmovi'', da se vratim na azijsku kinematografiju, eto, to je razlog zbog kog sam smanjio gledanje njihovih projekata a i ostalih )
Na vrh
Oldeuboi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Oldeuboi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2024 u 11:51
Malo mi je ovaj tvoj komentar konfuzan. Šta tačno znači kad kažeš "znatno smanjio"? Gledao si 100 godišnje, a sada 20? Recimo svake godine Koreja da desetak dobrih filmova, Japan, Kina, HK, takođe, i ti tu imaš sigurno više od 30 dobrih filmova. Plus ako dodamo po neki iz Indonezije, Tajvana, Tajlanda, Indije... možemo da dođemo do 40ak pristojnih filmova. Bolivudske ne gledam, ruske takođe, možda neku komediju s vremena na vreme. Da, snimaju o ratu zato što su u ratu već 15 godina. A kad si u ratu snimaš ratne filmove pretežno. Tako je uvek bilo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.