Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Južnokorejski avionsko-katastrofični (14.07.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori |
Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 34 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2024 u 14:32 |
Pre sam gledao azijsku kinematografiju, ne kazem da sam prestao ali je to sada znatno u smanjenom broju, mozda zato shto su skloni da im projekti budu konfuzni, ko zna ) Isto tako i Bollywood filmove sam znatno smanjio, oni na primer dosta snimaju ali to ne znaci da je kvalitetno. Na primer, kod njih mi smetalo i smeta shto u filmovima uglavnom igraju i pevaju a i ''ponekad'' imaju nepotrebnu komiku u filmovima a isto tako projekti im imaju dugacke minutaze, to mi ne smeta, bash naprotiv ali njima su ''ponekad'' te velike minutaze bespotrebne. Isto sam smanjio i rusku kinematografiju, uglavnom sad gledam njihove serije ali sto se tice njihove kinematografije, mislim da suvishe ali suvishe imaju tih filmova o drugom svetskom ratu i da retko koji film moze da prodje na tu temu a isto znaju i takvi filmovi da budu konfuzni i kad sam ponovo spomenuo ''konfuzni filmovi'', da se vratim na azijsku kinematografiju, eto, to je razlog zbog kog sam smanjio gledanje njihovih projekata a i ostalih )
|
|
Oldeuboi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member Pridružen: 28.Listopad/Oct.2022 Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Malo mi je ovaj tvoj komentar konfuzan. Šta tačno znači kad kažeš "znatno smanjio"? Gledao si 100 godišnje, a sada 20? Recimo svake godine Koreja da desetak dobrih filmova, Japan, Kina, HK, takođe, i ti tu imaš sigurno više od 30 dobrih filmova. Plus ako dodamo po neki iz Indonezije, Tajvana, Tajlanda, Indije... možemo da dođemo do 40ak pristojnih filmova. Bolivudske ne gledam, ruske takođe, možda neku komediju s vremena na vreme. Da, snimaju o ratu zato što su u ratu već 15 godina. A kad si u ratu snimaš ratne filmove pretežno. Tako je uvek bilo.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |